Aprilla Sr 50 Ale Jaka ??

Witam chce kupić Aprilie Sr 50 i tutaj zaczyna się problem ?? Jaki wybrać oczywiście chodzi żeby była najmocniejsza i najszybsza jest dużo wersji na wtrysku gaźniku no ale chciałbym się was poradzić !! mam do wydania około 3,2 tysia

Najlepiej na gaźniku, nie wtrysku. żeby była najmocniejsza, najszybsza dobrze by było by była lc. Za mniej już dostaniesz niż te 3,2 tysia sr porzłdną, a resztą możesz daćw tun.

Kup SR LC z silnikiem minarelli albo P/G bo sluszałem ze apki maja różne silniki. No i lepiej w nowej budzie i na tun ci na pewno nie zostanie obył dokładać nie musiał …

Czyli Aprilla Sr Na Gaźniku ma największego kopa tak ?? :mrgreen: powiedzcie którą najbardziej polecacie po prostu bo tego jest multum żeby miała kopa i v-maxa też niczego sobie !!

Na wtrysku skuter jest ekonomiczniejszy i mocniejszy, lecz jeśli Ci padnie wtrysk to szykuj grubszł kasą.

Powiem tak:
Skutery na wtryskach to jedna pomy?ka!!!

a ja mam pytanie odnośnie Aprilli sr 50 … tzn. czy do schowka mieści się kask integralny ? (chodzi mi o starą jak i nową …) :?:

kask integralny nie mieści się jedynie do chińskich skuterów :stuck_out_tongue:

wtryski siadają bo się nimi obsługiwac nie potraficie :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

do mojego chinskiego keewaya miesci się kask intergralny

Srki na wtrysku mają silniki Morini oraz P/G. Na gaźniku mają minarelli horizontal. Dodatkowo wybierz w wersji LC i gitara :slight_smile: