Aprilia Sr WWW by gesio

Siema nadszedł czas na pokazanie mojego projektu ma jeszcze parę niedoróbek ale z czasem ukończę to :D. A wiec jest to Aprilia SR WWW z 1999r kupiłem ja w opłakanym stanie co zobaczycie na fotkach .Obecnie to co zrobione jest w sr to :

Modyfikacje mechaniczne :
-> Wario Top racing
-> Sprzęgło sportowe lecz nie jestem w stanie powiedziec jakie bo juz tam było
-> Dzwon polini
-> pasek Hebo kevlerowy
-> komin LeoVince ZX
-> polerka gaźnika :smiley:

Modyfikację optyczne :
-> Badlook
-> usuniecie tylego błotnika
-> nadkole z wlotem (własniej roboty )
-> gril od wersji Di-tech wtopiony w czasze
-> wloty w pługu
-> nowa kopka
-> lusterko f1 chrom
-> chwytak powietrza
-> przedłużka amortyzatora
-> Stopka boczna
-> zmiana wskazówek licznika
-> ringi w przednim oświetleniu
-> wygładzenie zaslepki na nr seryjne
-> kiera pozbawiona owiewek
-> Lampy LED wraz z kierunkowskazami ( własniej roboty)
-> klosze kierunkowskazów przednich lamp jak i tylnych lamp lexus (wykonania włsnego)
-> polerki: ranty felg ,pokrywy przekładni , karterów , klamek hamulcowych , pokrywki od pompki hamulcowej , lag, wydechu
-> rejestracja na przekładni
-> nowe malowanie na Czerń i zieleń
-> przeróbki innych owiewek powinny byc widoczne na fotkach :smiley:

A tak wyglądała moja Sr przed kupnem:

A tu juz fotki po kilku dniach posiadania Apci :

No i juz po zimowych modyfikacjach :smiley: :

Prarę fotek z właścicielem :stuck_out_tongue:

a tu link jak komus by było mało foteczki :
http://bikepics.com/members/gesio/99srwww50/default.asp?i=1449373&s=0

zapraszam do komomienia :stuck_out_tongue:

Może być.
Jedynie co mi się nie podoba to tylni amortyzator :slight_smile: Podejrzewam że to dlatego że mój ma inaczej sprężynę ułorzoną (czyt większe odstępy) i się do mojego przyzwyczaiłem.
Kolorki super zeby nie powiedzieć zajeb**** ^^

Dzięki
CO do amora to dlatego ze jest przedłużka i to ze mam podkładkę włozoną pod sprężynę

Piękna SR :smiley:
Najbardziej mi się podoba przód. swietnie wykonany badlook i wloty.
Lampa tylnia też super zrobiona.
Ogólnie nic tylko teraz się brać za mechanikę porządnie i się wozić :smiley:

kolory mi się również podobają a nawet wszystko :mrgreen: oprócz jednej rzeczy tej owiewki na tym liczniku 9/10

No powiem Ci że jestem pełen podziwu co ty zrobiłeś z ta apka:) Kolorki sa bardzo ładnie dobrane, polerki też idealnie pasuja interesuje mnie tylko to czy robiłes je sam :smiley: NO co do kiery to akurat jedna rzecz ktora nie spodobała mi się w całym skuterze. Weź zainwestuj w adapter i kierownice i jakiś liczniczek koso no i jakieś przełączniki :smiley: Bad look wygląda mega tak samo jak nadkole i lampa :slight_smile: Pozdro

no widzisz jak ładnie :stuck_out_tongue:
nie ma to jak sr :]

ty a blache miałes dac tam za koło…i co :?:

nareszcie pokazales fotki apki wczesniej tylko na bikepics lukalem. przednie swiatla sa zajebiste 10/10

Apa zrobiona MEGA!!! 10/10 Bierzesz się za stunt, czy dla bezpieczeństwa plastików te crashe?

Proszę, wymień kierownice! :smiley:

Gdyby nie kiera byłoby 10/10, a tak to dostaniesz 9/10 :stuck_out_tongue:

Dzieki wszystkim :smiley: a co do kiery z braku kasy na razie będzie taka

Borek02, wszystko jest wykonane tylko i i wyłącznie moimi rękoma :stuck_out_tongue: właasn robota zero wkładu innych osóbek

A tak w ogóle to czemu WWW? To jak z tymi crashamiż

Bo to jest Aprilia Sr WWW czyli chłodzona powietrzem tak juz maja Ac ze sa WWW :smiley: to takie oznaczenie a pegi sa wrazie jakiejsc glebki lub nieudolnego kierwcy na parkingu który przez przyadek uderzy mi w motor a on się przewróci a juz raz taką niespodziankę miałem to wole się tak troszkę zabezpieczyc

Racja, trzeba się zabezpieczać :mrgreen:

Ale przy glebie to 2 crash pady nie za wiele Ci dadzą :wink:

P.S: Te kolory są świetne, bardzo ładnie się komponują :slight_smile:

Za optykę 9/10
Ale za mechanikę to kiepsko. To był najgorszy pomysł konstruktorów, żeby wprowadzić wersję WWW (AC). No ale… tego zmienić się już nie da. Optyka bardzo ładnie.
:wink:

moje zdanie juz znasz ale napisze je tu :smiley:
apa jest meeegaśna i wiem że dużo pracy jej poświęciłeś, super, że tylna lampe wykonałeś sam i klosze jak i całą reszte reczy lecz inny pewnie by zamówił z mielocha :smiley: …duży + za to.
bad… świetny :smiley: super pasuje, ładnie wykonany i jeszcze czarny kolor podkresla agresje :smiley: chociaż mechanika nie za mocna ale lepsze to niż seria :smiley: śmiga ładnie
pozdro…czekam na więcej projektów Twojego wykonania

a i jeszcze ocena :smiley:
masz ode mnie 10/10

A robisz w niej coś jeszcze?

Jeśli jej nie sprzedam w najbliższym czasie to zajme się kierą i zchodzę w mechanikę

Apka mi się bardzo podoba. Lakier jest zajebiaszczy. Tylko jeszcze kiera.

Bardzo podobają mi się kolory apki, bad wykonany świetnie ale jakoś nie pasuje mi do całości, to jest moje zdanie. Na ogół wygląda super