Aprilia SR Replica :D

Siemanko przedstawię wam swoją Apke SR ma ona silnik minarelli LC rocznik 1996 jak na ten rok jest w b.dobrym stanie :slight_smile: . Skuter kupiłem w kwietniu 2008 leciała mi jakieś 90-95km/h licznikowe przy dobrym przyśpieszeniu :mrgreen: Osiągi zaczęły mi się nudzić i postanowiłem ją troszkę zacząć tuningować :stuck_out_tongue:

Na dzień dzisiejszy mam zakupione:
-Leo Vince ZX :wink:
-Rolki 4.5g Top Racing :lol:
-blokadę wariatora :wink:

W najbliższym miesiącu zamierzam zakupić:
-Wariator Hebo Next Generation :sunglasses:
-Przeciw talerz RMS
-Pasek Hebo Kevlar
-Sprzęgło RMS pro racing
-Dzwon sprzęgła RMS
-Gas boxa

Teraz foto Apki :mrgreen:

Jeszcze foto Leo Vinca ZX

Na fotach widać przyciemnione klosze :smiley: i nie ma pokrywy przekładni tej plastikowej bo jest u lakiernika :smiley:
Oceniajcie :smiley:

Podoba mi się, widać że zadbana, planujesz jakiś tuning optyczny??

Hmm szczerze za bardzo nad optyką nie wiem co pogrzebać… Coś doradzaszł? :smiley: :smiley:

może jakieś nadkole ? ja jestem przeciwnikiem kiery BMX bez potrzeby ;). Moze jakieś klosze i takiego typu bajery

dawaj kiere bmx nadkole tez :wink: jakieś wlociki gwiazdki stage6 logo hebo mozesz porobic badlooka zrobić :smiley: po polerowac przekładnie itp

ReKoRd, kolega ma zamalego optyka zeby bmxa wstawic będzie to wiesniacko wyglądalo. wloty fakt mogly by byc. bardzo zadbana jak z salonu. mogę ci sprzedac hebo ng nowy nie uzywany caly komplet za 230zl. jak cos to wal na gg albo pw

Apka prezentuje się jak z salonu :wink: Tylko te lusterka takie duże kwadratowe… :confused:

a ja bym ci proponował z przodu zamiast kierunków dać siatkę a kierunki jakieś małe dać gdzieś indziej

p.s mam nadzieje ze fota się odpala

Jak ma być w Twoim poście to nie. :mrgreen:

to na co mogę jescze wrzucic prócz wrzuta.pl (bez rejestrowania się

www.imageshack.us

Spróbuj tego :stuck_out_tongue:

Oceniajcie Apcie a nie robicie OT :-o

zrob se takie coś :smiley:

A po co kierunkiż :smiley: jak zrobie stunt psa u siebie to z przodu wogule swiatel nie bede miał tylko kiera BMX :smiley: A ta srka fajna nie lubie bardzo tej wersji ale twoja jest bardzo ładna :->

Apka widać że zadbana. Wygląda prosto jak ze salonu. Mi się te wersje sr-ek najbardziej podobają. Proponował bym ci lusterka zmienić na F1 wkleić wloty od aeroxa w czasze, dać kiere bmx, jakieś manetki i pomalować.

Nad lusterkami i manetkami pomyśle ale nad czaszą od Roxa nie bardzo :roll: Jak bym chciał roxa to bym sobie go zakupił a nie robił z Apki roxa xD Niedługo jakieś Uppy :smiley:

dk222 napisał:

Jak bym chciał roxa to bym sobie go zakupił a nie robił z Apki roxa xD Niedługo jakieś Uppy

dokladnie- apka spoko NIE DAWAJ BMX !

dk222 napisał:

Jak bym chciał roxa to bym sobie go zakupił a nie robił z Apki roxa xD Niedługo jakieś Uppy :D

i bardzo bobrze mówisz stary, nie lubie takiego ,,roxowania" walnij se ładne lustereczka, i jakieś piardułki typu pozycje led itp , tylko jedno ale zrób nadkole :D

Nawet nie próbuj wsadzać wlotów od roxa, nie będzie to fajne, a kiera bmx akurat do tego modelu sr nie pasuje.

Zapraszam do tego tematu –> http://forum.jednoslad.pl/viewtopic.php?t=5134

[ Dodano: 25-03-2009, 14:44 ]
Mały Upp :mrgreen: Byłem z Tatą w sklepie popatrzeć na moto i dobry Tatuś zaproponował kupno nowego kasku więc czemu nie :smiley: :slight_smile:

Wybór padł na Lazera Katane :->