Siemanko przedstawię wam swoją Apke SR ma ona silnik minarelli LC rocznik 1996 jak na ten rok jest w b.dobrym stanie . Skuter kupiłem w kwietniu 2008 leciała mi jakieś 90-95km/h licznikowe przy dobrym przyśpieszeniu :mrgreen: Osiągi zaczęły mi się nudzić i postanowiłem ją troszkę zacząć tuningować
Na dzień dzisiejszy mam zakupione:
-Leo Vince ZX
-Rolki 4.5g Top Racing :lol:
-blokadę wariatora
W najbliższym miesiącu zamierzam zakupić:
-Wariator Hebo Next Generation
-Przeciw talerz RMS
-Pasek Hebo Kevlar
-Sprzęgło RMS pro racing
-Dzwon sprzęgła RMS
-Gas boxa
Teraz foto Apki :mrgreen:
Jeszcze foto Leo Vinca ZX
Na fotach widać przyciemnione klosze i nie ma pokrywy przekładni tej plastikowej bo jest u lakiernika
Oceniajcie
Podoba mi się, widać że zadbana, planujesz jakiś tuning optyczny??
Hmm szczerze za bardzo nad optyką nie wiem co pogrzebać… Coś doradzaszł?
może jakieś nadkole ? ja jestem przeciwnikiem kiery BMX bez potrzeby ;). Moze jakieś klosze i takiego typu bajery
dawaj kiere bmx nadkole tez jakieś wlociki gwiazdki stage6 logo hebo mozesz porobic badlooka zrobić po polerowac przekładnie itp
ReKoRd, kolega ma zamalego optyka zeby bmxa wstawic będzie to wiesniacko wyglądalo. wloty fakt mogly by byc. bardzo zadbana jak z salonu. mogę ci sprzedac hebo ng nowy nie uzywany caly komplet za 230zl. jak cos to wal na gg albo pw
Apka prezentuje się jak z salonu Tylko te lusterka takie duże kwadratowe…
a ja bym ci proponował z przodu zamiast kierunków dać siatkę a kierunki jakieś małe dać gdzieś indziej
p.s mam nadzieje ze fota się odpala
Jak ma być w Twoim poście to nie. :mrgreen:
to na co mogę jescze wrzucic prócz wrzuta.pl (bez rejestrowania się
Oceniajcie Apcie a nie robicie OT :-o
zrob se takie coś
A po co kierunkiż jak zrobie stunt psa u siebie to z przodu wogule swiatel nie bede miał tylko kiera BMX A ta srka fajna nie lubie bardzo tej wersji ale twoja jest bardzo ładna :->
Apka widać że zadbana. Wygląda prosto jak ze salonu. Mi się te wersje sr-ek najbardziej podobają. Proponował bym ci lusterka zmienić na F1 wkleić wloty od aeroxa w czasze, dać kiere bmx, jakieś manetki i pomalować.
Nad lusterkami i manetkami pomyśle ale nad czaszą od Roxa nie bardzo :roll: Jak bym chciał roxa to bym sobie go zakupił a nie robił z Apki roxa xD Niedługo jakieś Uppy
dk222 napisał:
Jak bym chciał roxa to bym sobie go zakupił a nie robił z Apki roxa xD Niedługo jakieś Uppy
dokladnie- apka spoko NIE DAWAJ BMX !
dk222 napisał:
Jak bym chciał roxa to bym sobie go zakupił a nie robił z Apki roxa xD Niedługo jakieś Uppy :D
i bardzo bobrze mówisz stary, nie lubie takiego ,,roxowania" walnij se ładne lustereczka, i jakieś piardułki typu pozycje led itp , tylko jedno ale zrób nadkole :D
Nawet nie próbuj wsadzać wlotów od roxa, nie będzie to fajne, a kiera bmx akurat do tego modelu sr nie pasuje.
Zapraszam do tego tematu –> http://forum.jednoslad.pl/viewtopic.php?t=5134
[ Dodano: 25-03-2009, 14:44 ]
Mały Upp :mrgreen: Byłem z Tatą w sklepie popatrzeć na moto i dobry Tatuś zaproponował kupno nowego kasku więc czemu nie
Wybór padł na Lazera Katane :->