Aprilia Sr Ok ! Ale Jaka ??

Jasne ze rox odpada. Masz 179 cm ale jak podrosniesz to będzie juz do nieczego. Jest mały i wadzisz kolanami o kierownice dlatego wybralbym aprilie sr z tym samym silnikiem lubz silnikiem P/G. na sr nie mam problemow z jezdzeniem bo jezdzilem na 2 moich kumpli i jest super. Ale jeden ma morini lc na gaźniku a drugi minarelli AC. Obie się dobrze zbieraja.

aha i ktoś tu mówił że można za pomocą gameboya wgrać a wyście go wyśmiali : A tutaj co jest ?? http://pl.youtube.com/watch?v=dDIS-oiRwzo&feature=related gdzie takie cos można dostać ??

Tylko teraz kup bameboya i kup te mapki i ciekawe ile zapłacisz i czy będziesz umiał to prawidłowo wgrać. Bo popsuć komputer to nie sztuka. I ciekawe jakie efekt da ci te wgrywanie mapek gameboyem

Jak zrobi się to dobrze to efekt będzie oczekiwany;)
Srka bardzo wygodna będzie dla Ciebie;p rox już mniej;]

A np gdzie mogę dostać takie mapki orientuje się ktoś ?? albo gdzie mogę pojechać żeby mi to zrobili i za jaką cenę bo mam okazje aprilia sr 2002 r 15 tysięcy przejechane z włoch z rejestracją mi wyjdzie niecałe 1900 zł bo kuzyn przywiózł ale DITECH

motórzysta, trochę to kosztuje takie wgranie mapek, może gdzieś w necie są te mapki nie wiem. Można wgrać w servisię w Inowrocławiu koleś jeden ode mnie tam wozi swoją apke

[ Dodano: 2008-10-12, 21:31 ]

motórzysta napisał:

mam okazje aprilia sr 2002 r 15 tysięcy przejechane z włoch z rejestracją mi wyjdzie niecałe 1900 zł bo kuzyn przywiózł ale DITECH

ciekawe ile razy była w servisię :stuck_out_tongue:

Wgranie mapek pewnie do najtańszych nie należy. Zależy tylko jak patrzysz na pieniądze. Dla jednego 200zł to dużo pieniędzy i musi długo na to zbierać a dla innego to jest drobnostka.

Wiec lepiej nie kombinuj, lepiej daj teraz trochę więcej i oszczędzaj na regulacjach i czyszczeniach. Gaźnik sam wyczyścisz i wyregulujesz ewentualnie dasz 30zł i to zrobią a w najgorszym wypadku dasz 200zł za nowy gaźnik a wtrysku za tyle nie kupisz.

właśnie gaźniczek kupisz sobie nowy jak coś za te 200zł jak Marian pisze a jak kupisz na wtrysku tego ditecha to 200 zł będziesz wydawał non stop więc daj sobie spokój i kup na gaźniku :wink:
zobacz tą Apke:
:arrow: http://allegro.pl/show_item.php?item=452037356

Dolicz do tego opłaty i rejestracje, szkoda ze silnik morini ale i tak lepsze to niż chińskie

Z jednej strony gaźnik ok, bo (nie tyle ze mało awaryjny) co można latwo go naprawic. Moim zdaniem wtrysk jest mniej awaryjny tylko jak się leje syfiasta benzyne jak juz ktos wyzej napisalem to pozniej się sypie z rekawa na naprawe, wgrywanie mapek, regulowanie zaworow itp. itd. Wtrysk wcale gorszy nie jest, mankamentem jest to, ze nie wszedzie Ci takie mapki wgraja. Jak będziesz dbal to będziesz jezdzil. Poza tym w samochodach tez sa wtryski a nie gaźniki (nie mowie o jakichs syrenkach i trabantach) i samochody jakas jezdza. Nigdy nie uzyskasz na forum jednoznacznej odpowiedzi co lepiej. Musisz poczytac, zastanowic się i sam podjac decyzje. Ja osobiscie bralbym gaźnik, ale wybor należy do Ciebie.
Edit: Przejzalem oferte i z tego co widzę nie ma chyba wiekszego cylka niz 50, albo nie zauwazylem. 17,5 do wiekszego cylka niz 50 nie jest idelany, ale jak ma 50 i nie chcesz się bawic w tuning to jest spoko. Znaczy w przypadku 50 moim zdaniem nie ma sensu kupowac wiekszego gaźnika niz 17,5.