Chciałbym Wam przedstawić moją Aprilkę sr70 LC '97/2008.
Tuning mechaniczny:
* cylinder DRevolution 70cc
* wydech Stage6 Pro Replica
* wał RMS Racing Pro
* sprzęgło Stage6 Racing Torque Control
* dzwon Stage6 WingCooler
* wario Hebo NG (3 rolki)
* pasek Ariete Kevlar
* gasbox
Optyka:
* malowanie jak na zdjęciach
* manetki Hebo czarne
* nadkole wygładzone jak na zdjęciu
* kierunki Revo carbon
* tłumik w chromie
* siatka we wlotach powietrza
* napis na tylnej lampie
* białe napisy na laćkach
Fotki:
Proszę o oceny
Noo, ładna SR’ka
Fajne literki na tylnej lampie Ja na Twoim miejscu pomalowałbym blok silnika na czarno :->
Daję 4+
P.S.: Welcome to jednoslad.pl
super apcia :-> 10/10 :mrgreen:
a jakie osiągiż?
widzę gasboxa samoróbkę;P:D, masz go podpiętego pod kruciec??
Parki94, podpięty pod gazior. Nie będę dziur w króćcu robił. Ale działać działa. Osiągi na razie nie znane.
Jutro się osiągi sprawdzi na tych rolkach A jak na razie to mogę powiedzieć, że przyspieszenie powala :mrgreen:
Bardzo ładna apka, podoba mi się to małowanie, najlepsza buda apki, świetne lampy przód i tył. Po prostu super
Bardzo, bardzo, bardzo przyjemny sprzęcik Fajne malowanie i ten napis na siędzeniu
Niczego sobie;)
wielki PLUS za lampę tył a MINUS za tarcze zegarów które ni ch nie pasują do reszty;p
Zapraszam do obejrzenia filmu o sr co się z nią działo od początku do końca:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OY1HvoTcInw[/youtube]
daje rade s6 pro replica przy 70ccm??
pns, ona jest bardziej do 70cc niż 50cc. Na 50 nie dało się wyregulować. A na tym cylku jakieś 2 godzinki.
bo ja mam pro replice i hebo ng tak jak ty na poczatku. to mowisz ze nie idzie wyregulować ;/ a na jakich rolkach najlepiej jezdzil?
Powiem tak, odwaliłeś kawał dobrej roboty i chwała Ci za to
Pozdro.
Aprilia jk aprilia a jeszcze z tłumika zerwij naklejkę hebo.
Ladnie zrobione tylnie lampy ale mogly by byc diodowe lepiej się prezentuje ocena ktora daje za sqter to 4+
pns, leciutkie rolki. Ja teraz latam na 3 5-cio gramowych.
Nitro Naked, kasy nie mam. Jak chcesz żeby były diodowe to ci konto bankowe podam.
[ Dodano: 19-04-2009, 12:58 ]
BÊDZIE RACING Z SERCEM http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?cPath=1_5_21&products_id=952&osCsid=705ed9d2bb1cc7ef0a454c82978aeb77