Aprilia sr 50 z 1998roku!!!

Oto moja aprilia z 1998r.
Jak na ten rok super stan moim zdaniem.
komentujcie

[ Dodano: 2008-08-17, 23:29 ]

[ Dodano: 2008-08-17, 23:30 ]
Musze pozrywałte naklejki bo to doniczego wygląda z nimi jakieś lepsze się naklejki hebo polini

Wygląda na zadban? ale to prawie seryjny skuter więc nie ma co oceniaż. Planujesz coś w niej robić??

Spoko SRka - tylko fotki trochę mały :confused:

Marian, ona ma tuning tylko mechaniczny optyczny dopiero planuje
wymienićem wszystko co się dało na sportowe

gmax napisał:

Marian, ona ma tuning tylko mechaniczny optyczny dopiero planuje
wymienićem wszystko co się dało na sportowe

To napisz co to ma za tuning bo nie widzę o nim ładnej wzmianki. A ze zdjąć trudno powiedzieć czy ma coś w silniku sportowego czy nie

tego to ja nie pamiętam bo to dawno wymieniażem ale pamiętam, że wymieniłem cały wariator, sprzęgło,cylinder,pierścienie polini z tego co pamiętam, gaźnik,pasek i wydech reszty to już nie pamiętam

gmax napisał:

tego to ja nie pamiętam bo to dawno wymieniażem ale pamiętam, że wymieniłem cały wariator, sprzęgło,cylinder,pierścienie polini z tego co pamiętam, gaźnik,pasek i wydech reszty to już nie pamiętam

Szczerze mowiac więcej się juz prawie wymieniłeś nie da wiec jak nie pamietasz jak pamietasz, mi się wydaje ze tu jakas podpucha jest

gmax napisał:

Marian, ona ma tuning tylko mechaniczny optyczny dopiero planuje wymienićem wszystko co się dało na sportowe

więc jak cos planujesz to do worlogu : :-x i też mi się wydaję że to podpucha bo ja wszystko co wymieniałem to nawet ceny w zaokregleniu pamiętam

Wydech chyba tam jakiś jest, tyle po fotkach można stwierdzić. Więcej nie.

wrona napisał:

też mi się wydaję że to podpucha bo ja wszystko co wymieniałem to nawet ceny w zaokrągleniu pamiętam

Może kupił po tunie już…

Nitro, Jest wydech technigas nie wiem dokładnie jaki bo kumpel rozbierał swoją sr-ke na części i miał ją po tunie a ja od niego odkupiłam pare części nie pytałem się nic tylko brałem widziałem jak jego sr-ka chodziła na tych częściach oczywiście niektóre kupiłem nowe :lol: Jaka podpucha:!: Ale w optyce jeszcze coś mam zamiar zrobić na pewno koloru nie zmienie bo jest fajny jak dla mnie. Jakieś lampy z neonami, neony pod skutera i w siatce się zobaczy na razie ma zaciski tylko pomalowane :-> Mam jeszcze naklejki str8(nie widać na zdjęciach) i mielocha (jest z tyłu za siedzeniem pasażera.