Nie wiem czy ci to po może ale u mnie na rx pisze że oryginalne przełożenie powinno być z przodu 12 zębów a z tyły 51 zębów
a u mnie 17 z przodu a 40 z tyłu
ale w 125 ![]()
Pany i Madź ;*** jak ją pomalować , bo wiadomo że to street to musi mieć jakieś prowokujące malowanie ![]()
Takie jakie jest! tylko odnowić i będzie git, a zwłaszcza ten czarny odnów.
Fele to na przymus pomaluj na czarny połysk!! zaje**to wygląda!
Pomaluj na czarno to wtedy jak zuzia będzie ziała ogniem będzie super efekt xd
Ja bym walnął całą na pomarańcz ! Caluśką ! Taki pomarańcz jaki jest teraz ![]()
Zostaw tak jak jest, i odnów felgi…
Kup se nowy motor ![]()
No i trzeba pomalować ramę w czerń, tam koło silnika bo piczowato wygląda. Kurdę nie da się wsadzić chyba szerszej oponki niż seryjna na tył bo się nie zmieści.
Siwy to przynajmniej motor a nie skuter xDDDDD
Ten pomarańcz jest nice, naprawdę. jeśli coś chcesz dodać to ją wycieniuj czarnym. Daj mi foto w dużej rozdzielczości, to Ci pokażę jak ![]()
Ja juz nie mam skutera, ja se kónia kupiłem
maluj na kawasaki lime green.
Carmen ty chcesz po prostu się jarać moją osobą a nie małować na czarno xDDD
Siwy słodki KóÑ ;**
To co jest teraz czarne (włącznie z ramą :P) daj na wiśniowy metalik, a to co pomarańczowe maluj na kremowo
Albo druga opcja: To co jest pomarańczowe daj na biało, fele na czarno, a rama i to czarne koło tylnej lampy na ciemny błękit ![]()
Siwy ci nie pomoże, bo ON JEST KUNIEM! to jego autoportret tak naprawdę
w związku z tym nie słuchaj się go ![]()
Co do tematu zostaw ten kolor, bo pasuje ![]()
Dobre i jeszcze przepoleruje kiere i zrobię te opaski na kołach pod kolor lakieru. Od soboty będziemy się brać z kuzynem za małowanie, ale tylko brać bo wiadomo jak jest po piątku xD
Wy się będziecie brać za siebie ![]()
Wiem jak żeby się rzucał w oczy ![]()
Każdą większą część (felga jedna, druga, kapa silnika, rama, bak, plastik przy kanapie, błotnik) na inny kolor walnij
Ale by było amazing ![]()
Tak jak tęcza
xD
Tak jak składak… ![]()
Wszystko metalowe w chrom a plastiki w fantachrom i jazda ![]()
kamil102 napisał:
Wszystko metalowe w chrom a plastiki w fantachrom i jazda :p
Tanio by to nie wyszło...
Moim zdaniem lepiej tak jak teraz niż tyle chromu na ścigu... :roll: