Nie wiem czy ci to po może ale u mnie na rx pisze że oryginalne przełożenie powinno być z przodu 12 zębów a z tyły 51 zębów
a u mnie 17 z przodu a 40 z tyłu ale w 125
Pany i Madź ;*** jak ją pomalować , bo wiadomo że to street to musi mieć jakieś prowokujące malowanie
Takie jakie jest! tylko odnowić i będzie git, a zwłaszcza ten czarny odnów.
Fele to na przymus pomaluj na czarny połysk!! zaje**to wygląda!
Pomaluj na czarno to wtedy jak zuzia będzie ziała ogniem będzie super efekt xd
Ja bym walnął całą na pomarańcz ! Caluśką ! Taki pomarańcz jaki jest teraz
Zostaw tak jak jest, i odnów felgi…
Kup se nowy motor
No i trzeba pomalować ramę w czerń, tam koło silnika bo piczowato wygląda. Kurdę nie da się wsadzić chyba szerszej oponki niż seryjna na tył bo się nie zmieści.
Siwy to przynajmniej motor a nie skuter xDDDDD
Ten pomarańcz jest nice, naprawdę. jeśli coś chcesz dodać to ją wycieniuj czarnym. Daj mi foto w dużej rozdzielczości, to Ci pokażę jak
Ja juz nie mam skutera, ja se kónia kupiłem maluj na kawasaki lime green.
Carmen ty chcesz po prostu się jarać moją osobą a nie małować na czarno xDDD
Siwy słodki KóÑ ;**
To co jest teraz czarne (włącznie z ramą :P) daj na wiśniowy metalik, a to co pomarańczowe maluj na kremowo
Albo druga opcja: To co jest pomarańczowe daj na biało, fele na czarno, a rama i to czarne koło tylnej lampy na ciemny błękit
Siwy ci nie pomoże, bo ON JEST KUNIEM! to jego autoportret tak naprawdę w związku z tym nie słuchaj się go
Co do tematu zostaw ten kolor, bo pasuje
Dobre i jeszcze przepoleruje kiere i zrobię te opaski na kołach pod kolor lakieru. Od soboty będziemy się brać z kuzynem za małowanie, ale tylko brać bo wiadomo jak jest po piątku xD
Wy się będziecie brać za siebie
Wiem jak żeby się rzucał w oczy
Każdą większą część (felga jedna, druga, kapa silnika, rama, bak, plastik przy kanapie, błotnik) na inny kolor walnij Ale by było amazing
Tak jak tęcza xD
Tak jak składak…
Wszystko metalowe w chrom a plastiki w fantachrom i jazda
kamil102 napisał:
Wszystko metalowe w chrom a plastiki w fantachrom i jazda :p
Tanio by to nie wyszło...
Moim zdaniem lepiej tak jak teraz niż tyle chromu na ścigu... :roll: