To tak rska 1200zl kosztówala mnie. Wygladala o tak:
Jest rozebrana na części pierwsze.
Troche się pozmienia na razie remont robie silnika.
-Wal metrakit klasa racing
-tarcze sprzegla tez metrakita
-wszystkie lozyska na silniku nowe
Brakuje cyla gaźnika i krucca mi jeszcze. jakby ktos mial to przygarne z checia.
Teraz dojdzmy do zawieszenia. Bedzie tzn juz jest zawieszenie od rs125 usd. niestety jeszcze muszę uszczelniacze wymienic. bak kupiłem inny niz na zdjeciu i jest juz wklepany i przygotowany. Kierownica będzie prosta. Klipony na sprzedanie ida.
Obecny stan rski:
taka tarcza w polaczeniu z 4tloczkowym zaciskiem musi robic robote
Bez pierdolenia. Podsumowujac co trzeba zrobić. Jak będzie to skonczone to bede odchaczac.
-Zlozyc do kupy
-Kupic cylinder
-kupić kruciec
-kupić gaźnik
-kupić kierownice+wierzyczki
-dorobic oske
-kupić zacisk przod
-wyregulowac
-zrobić stelaz
-przelozenia 11/60 [Jest]
i to chyba na tyle
jak ktos ma części do am6 niech pisze !!
to jakie ty okazje łapiesz to jest chore
to jakie ty okazje łapiesz to jest chore
Lucker :D
W dodatku zarejstrowana ubezpieczona wazny przeglad bla bla bla
Male postepy:
I tak myslalem zeby ta tarcze na tyl dac ;D
przymiarka
A i zamowilem cyl komplet gaźnik i kruciec. seria
Z jednej strony będziesz miał super stunt maszyne, ale z drugiej strony byś podszykował może i puścił za niezły hajs dalej
to ci powiem tak. drugi komplet plastikow wymalowanych mam w garazu org naped wiec nie problem zlozyc na ladnie pieknie i sprzedac za dobry hajs
To zmienia postać rzeczy
A bak to co ?
co bak? przecież ten na zdjeciu, to nie ten sam, co w apce siedzi
dokladnie nakladka jak i ten czarny wlasciwy co pod spodem tez mam drugi
foty mi nie dziauczom!
mam nadzieje że na kolejna ewentualną vistule przyjedziesz już tym
Panie to w końcu za ile ją kupiłeś? Bo kwiatek chciał jak nie chodziła koło 1700 bez nego a jak chodziła to ile wołał? Czy ty ją niechodzącą kupiłeś?
Z tymi tarczami i zaciskami nie przesadzaj bo też nie będzie za ładnie. Najlepiej je spakuj i wyślij do mnie
Maly UP
Troche bardziej poskladana. Lekkie braki wiec trzeba będzie to ogarnac ;/
Danielson napisał:
Lekkie braki
No zdaje mi się, że tak jakby silnika nie ma i nie wiem czy dobrze widzę ale chyba kierownicy i przedniego koła też ... ale może mi się wydaje tylko :P
patrze na te sprzęty (neos apka itp ) to się wkurwie i rozłoze mojego tkr do gołej ramy i słoze jescze raz na każdej nowej śrubce wszystko odmaluje itp itd
JEBAÆ KIBLEwrona napisał:
patrze na te sprzęty (neos apka itp ) to się kurczę pieczone i rozłoze mojego tkr do gołej ramy i słoze jescze raz na każdej nowej śrubce wszystko odmaluje itp itd
no je.bac kible ale daj mi kase na moto se kupie
moze niedługo będzie fajne 125 bo mam okazje wyciągnać w dobrej kasię
poskładaj to załóż jakiegoś racinga 70ccm i będzie banglać :roll:
tylko że ja jeszcze bym psiknął felgi na pomarańczowy fluorosencyjny albo taka przejściówka zielono-żólty
a zadupek będziesz zmieniac czy standardowy ? do stuntu taka kulka chujowo będzie wyglądac wgl tyl w tych apriliach chujowo wygląda