Czy Aprilia RS 50 będzie dobrym produktem do kupna czy może Zipp Pro 50 będzie lepsza pomożecie ?!
W czym dokładnie mamy Ci pomóc ?.
co wybrać mam Aprilia RS 50 czy Zippa pro 50
ja pier...e i Ty nie wiesz co wybrać ?Porównując te dwa pojazdy to tak samo jakbyś porównał prom kosmiczny do wideł - chyba wiesz który model do czego porównać mam nadzieję.
Dziadek100, bez bulwersów.
Nie powiedział nam, czego wymaga od motoroweru, więc nie doradzimy mu zbytnio.
snuff123, jeśli oczekujesz prędkości, to bierz RS, jeśli niskiego spalania i prędkości 60/70km/h, bierz Pro 50.
Pamiętaj też, że RS 50 pewnie będzie mieć już swoje lata, a Pro 50 dostajesz nowego.
DeelBeat napisał:
snuff123, jeśli oczekujesz prędkości, to bierz RS, jeśli niskiego spalania i prędkości 60/70km/h, bierz Pro 50.
Pamiętaj też, że RS 50 pewnie będzie mieć już swoje lata, a Pro 50 dostajesz nowego.
Po pierwsze jak można porównać Aprilię RS 50 do Zip Pro 50 ?.Można porównać do Yamahy TZR 50 - wtedy się można zastanawiać.Po trzecie skąd wiesz że kolegi nie stać na nową Aprilię ?,odrazu piszesz że będzie miała swoje lata.
Dziadek100 napisał:
DeelBeat napisał:
Pamiętaj też, że RS 50 pewnie będzie mieć już swoje lata, a Pro 50 dostajesz nowego.Po pierwsze jak można porównać Aprilię RS 50 do Zip Pro 50 ?.Można porównać do Yamahy TZR 50 - wtedy się można zastanawiać.Po trzecie skąd wiesz że kolegi nie stać na nową Aprilię ?,odrazu piszesz że będzie miała swoje lata.
Właściciel tematu nie opisał nam szerzej, więc zapewne, max. 5 tysięcy to Jego budżet.
Dodatkowo, póki co, nie wiemy nic, do czego mamy mu pomóc wybrać, a porównywać... Czy ja gdzieś porównóję v-maxa, przyspieszenie, spalanie itd. itp? Nie!
Piszę jedynie, że jeśli chce mniej palić, niech bierze 4t, jeśli mu to nie przeszkadza, niech bierze 2t.
ja ci polecam Zippa Pro 50
Piszesz, że polecasz Zippa a potem piszesz :
"ja też dołączam sie do pytania
i jeszcze mam jak sie zachowuje ten "scigacz"na ulicy ??
jak sie prowadzi ?? "
Trochę nie rozumiem :)
patryk2266 napisał:
Piszesz, że polecasz Zippa a potem piszesz :
"ja też dołączam sie do pytania
i jeszcze mam jak sie zachowuje ten "scigacz"na ulicy ??
jak sie prowadzi ?? "
Trochę nie rozumiem :)
Podbijam x2
oj tam oj tam :D
Podjarał się chłopak i tyle, jak zobaczy, że jeździ dużo gorzej niż wygląda to zmieni zdanie.
ale teraz mowa o zippie czy o aprilie ?
kupisz to zobaczysz :-)