Witam! Zastanawiałem się nad kupnem Aprilia RS 50 2008r. tylko mnie jedno martwi to że do niej nie ma części tuningowych w Ładnym sklepie tuningowym a zwłaszcza wydechu po pierwsze co bym zrobił jak bym kupił to bym wymienił wydech! Tylko gdzie taki kupić jak do niego nei ma takiego ;/ a poza tym ten wydech idzie pod siedziskiem pasażera czyli żaden motorower tak niema =/ bo zębatki by się kupiło… Jakieś tam =p Bo owszem do starszych wersji są różne rzeczy… PS. Czy cylinder z starej wersji pasowałby do nowej bo na mieloch jest na sprzedasz tylko cyz by pasował tak samo i wał;]
Jak ma taki sam silnik to czemu ma nie pasowac? A co do tłumika to on jakieś inne mocowania ma? Jak tak to nie problem go na jakieś obejmy zamocowac albo dorobić mocowania
Jak nie ma jak są? Chociażby wydechy Arrow,Bidalot,Metrakit i Gianelli. Przy okazji przenosze do odpowiedniego działu.
No to mógłbyś mi dać link do sklepu internetowego w jakim to jest? a i przy okazji jak w takim bzyku chce się wymienić manetki to gdzie takie można kupić z dziurę na wylot bo takie chyba są...Typhoon13 napisał:
Jak nie ma jak są? Chociażby wydechy Arrow,Bidalot,Metrakit i Gianelli.
Szukaj ,a znajdziesz.To nie takie trudne.
Heh szukałem :mrgreen: w każdym sklepie jakim znam nic nie ma tylko na jednym było ale to do starszej wersji =/
Zadowolony jesteś z Siebie? Leovince Giannelli itd Arrow Proszę Musisz szukać ebay, i inne serwisy. I czasami nie jest łatwe szukanie części do nowych pojazdów :-PTyphoon13 napisał:
Jak nie ma jak są? Chociażby wydechy Arrow,Bidalot,Metrakit i Gianelli. Przy okazji przenosze do odpowiedniego działu.
A nie lepiej kupić 125cm?
Kolejny ,któremu coś nie pasuje.... Człowieku czy Ty rozumiesz ,że czasami trzeba niektórych nauczyć szukać? Wcale to nie jest takie trudne ,a jednak taką umiejętność posiadają tylko niektórzy i potem pełno spamu na forum. I póki co nie skacz.Za krótko tutaj jesteś ,żeby komukolwiek zwracać uwagę tym bardziej moderatorowi.Panter napisał:
Zadowolony jesteś z Siebie? Leovince Giannelli itd Arrow Proszę Musisz szukać ebay, i inne serwisy. I czasami nie jest łatwe szukanie części do nowych pojazdów :-PTyphoon13 napisał: