Aprilia RS 125 07' (Speedy)

No więc tak, jest to Aprilia z 2007r cała seria, V-max jaki uzyskałem to 177km/h (sprawdzane z R6) obecnie motocykl sprawdza się świetnie nie mam Ładnych zastrzeżeń. Na dzień dzisiejszy planuje wymienić filtr stożkowy powietrza na sportowy i wydech sportowy. A tu kilka fotek:

żadna a jak z przyśpieszeniem ??

no właśnie jakie przyspieszenie? Tylko mow na serio jakie ty osiagnales a nie katalogowe

Przyspieszenie to ponad 6s a tutaj Filmik dla przykładu http://youtube.com/watch?v=r5zP0S8s5hE

Sprzęcior bardzo fajny :stuck_out_tongue: i życzę szerokiej drogi;)

Mi się też podobają RS. Mają to coś co przyciaga oko. I też zyczę szerokiej drogi ponieważ coraz więcej teraz wypadków. Pozdro

Piękna maszyna…Przyspieszenie też super…No i ten V-max…Naprawdę zazdroszczę maszyny :)…Pozdro !

Fajna fajna juz mowilem. A jak silnikowo bo słyszalem że te RS starsze to 15 tys i do remontu??

Jeszcze trochę brakuje mi do 15tys xD jak na razie nie widzę problemów z nią.

Piękna aprilla w ogóle wszystkie nowe aprlille mi się podobaja takich maszyn nie czeba nawet tuningowac bo same w sobie sa ladne :wink: I te osiagi :mrgreen:

Mi się podoba :smiley:

Mi tez :smiley: W podpisię nie spammuj, a sam spamuje… co za naród…

Niezły motorek wygląd i szybkość też niczego sobie. Tylko zazdrościć. :wink:

tez kupie taka za rozczek :smiley: tylko zrobie prawko !;]

Ja , zajebisty i ten V-max… - nigdy nie będą miał takiego :frowning: :cry:

bardzo podoba mi się ta twoja rs’ka super!

Xarmac napisał:

Ja piżd??, zajebisty i ten V-max... - nigdy nie będą miał takiego :( :cry:

To zbieraj kasę xD
Do 16 urodzin masz ze 2 lata więc jak byś się streścił to do używki w dobrym stanie uzbierasz ;p sprzedasz skuter, trochę od rodziców wyciągniesz i będzie xD

A co do tematu to aprilia jest zajebista, mi też się taka marzy i możliwe że ją kupie jak prawko A1 zrobię.
A jak z pracamiż Wydech jest albo ten stożek?

No właśnie, używkę… Zresztą nie wiem, czy opłaca się robić A1 na 125ccm, jak po 2 latach trzeba będzie robić A2, żeby mieć wcześniej A :confused:

Prace nie ma, stwierdziłem,że to nie ma sensu wkładać nią, do tego przez stożek się głowica niszczy… (jaką a bo ja wiem xD ) więc nic nie robię, co seria to seria :slight_smile: a na wiosnę albo jeszcze przed zimą ją wystawię i sprzedam, i jakieś 4 kółka się kupi.