Aprilia ETX 125 MONSTER ENERGY PROJECT| ta wykur.wista ^^!

A mi się właśnie ta przednia podoba - w tych kolorach wygląda jak ninja :stuck_out_tongue:
My endurowcy mamy podobne gusta :stuck_out_tongue:
Do tego jest tania :}

A co do tego Bartqa … To on naklejki robi tak ? Za ile ? ;]

Ile ja bym teraz dał za handbary :stuck_out_tongue: Jak dla mnie są świetne jeszcze z jednego powodu, doskonale chronią nie tylko przed gałęziami, ale i wiatrem :wink:

Tylko ciężko jakieś fajne znaleźć w rozsądnej cenie :stuck_out_tongue:

bardzo ładne naklejki :wink:

aa co do handbarów to jakby enduro nie miało to jakby czoper nie miał chromów xD

za tą okleinę ze wszystkim mnie wyniosło 150zł ;). Jestem bardzo zadowolony. A przedniej owiewki nie zmieńię, bo mi się strasznie podoba :D. Jeżeli zmieńię to tylko jeśli ta będzie słabo świecić, to wtedy zmieńię na tą polisporta : http://www.allegro.pl/item911908562_lampa_polisport_mmx_enduro_homologowana.html

ale zobaczymy :stuck_out_tongue:

http://www.allegro.pl/item919219527_owiewka_czarna_diablo_4_halogen_street_5_kolorow.html
Taką daj…

Mi się te Diablo nie podobają …
A gdyby ta Polisporta nie była taka droga to już by siędziała w DT :stuck_out_tongue:

ta diablo też mi się nie widzi przy moim moto…

szczerze mówiąc to ta diablo właśnie do zależy jakiego moto pasuje …
a owiewka Courte, to jest kwestia gustu jak dla mnie powinieneś ją wymienić na inną :wink:

Te diablo, to szajs! Raz, że brzydkie. Dwa, że kiepsko świecą. trzy, że Polismany się potrafią do tego przyczepić… Pierwsza lepsiejszy :wink:

dzisiaj kolejny UP.

-rejestracja za kołem
-kierunki
-lusterko
-lampa tył
-puszeczka :smiley:

foty ( sorry za jakość, ale aktualnie nie mam możliwości zrobienia lepszych ;/ ) :

doradźcie. Osłony na lagi zostawić zielone czy czarne dać?

Zostaw zielone :wink:
Bo jest mało zielonych elementów :wink:

O jaa - co Ty z nią zrobiłeś ;o

Lepiej zostaw bo się dobrze komponuje i jest równowaga w kolorystyce zachowana :wink:

RudY napisał:

O jaa - co Ty z nią zrobiłeś ;o

Z czym :D?

O kurde, naprawdę zajebiście dobrałeś te kolory 0.o Nie spodziewałem się takiego efektu…
Kurna zaskoczyłeś mnie. Pamiętam jak to na początku wyglądało a jak teraz…

Courte napisał:

Z czym :D ?

No z aprilką :P
Jakby to nie mogła zostać taka jak wyszła z fabryki ;pp

ja bym tu jeszcze wstawił taka lampe jak mam w sedzie :smiley:

RudY napisał:

Jakby to nie mogła zostać taka jak wyszła z fabryki ;pp

tzn. że wg. Ciebie była ładniejsza fabryczna ;P ?

wg. mnie nie :D

Noras nie zmieńie lampy, bo i tak ma być jak najmniej widoczna. A ta jest mała i dopiero co ją kupiłem specjalnie :P.

no ok ale teraz wygląda 1000 razy lepiej niz jakby wyszła z fabryki

No nie wyglądała ładniej ale robisz z nią co tylko się da …
Szacun za to oczywiście :wink: Mi się nie chce :stuck_out_tongue: Tzn. kasy mi szkoda :slight_smile:

Osłone na lagi daj czarne bo coś tak nie za bardzo mi się to widzi… :stuck_out_tongue: