UP.
zamówienie :
- naklejki Monster Energy - cały arkusz
- kierunki strzałki białe LED 2 sztuki na tył
- lampa tył LED
Jutro idę do garażu więc jakiś UP będzie, czekam jeszcze na plastiki z nową okleiną. Następnie zamawiam inną końcówkę wydechu, i wtedy tylko złożyć wszystko wyczyścić, wypucować i będzie skończona
[ Dodano: 06-02-2010, 20:37 ]
dobra dzisiaj porobiłem wszystkie kable na wsuwki, zrobiłem wejście zapalniczki, przykleiłem paski na felgi, nic wielkiego także tylko fota felgi :
[ Dodano: 09-02-2010, 09:45 ]
no to macie o to co zrobił mistrz Barteq :
już wszystko przyklejone, tylko nie ma tego znaczka aprilli i loga one :)…
tutaj już naklejone
Kowal, wiem że jest do dupy pomalowane. Ale co poradzić. Okleina zasłoni co nieco, oraz jeszcze będę to polerować. Ale jak dla mnie super :D…
Nie wiem jak to będzie wyglądać na motocyklu, ale sam plastik jakoś nie jest szczególnie piękny.
na tej pierwsze focie bez flagi jest ładniejszy i ta owiewa mi się mega nie podoba:D
tutaj już okleina skończona :
jutro mi koleś wyśle, także do końca tego tygodnia powinienem dostać :)…
Mi tam się podoba
O co oznacza te 69 ? Czemu taka liczba ?
Żartuję
Spoko jest Czekamy na efekt końcowy
założyłem plastiki ;), jutro jeszcze idę do garażu porobić wszystko. I myślę że za w ciągu 2 tyg. będą już foty w całości złożonej i skończonej :).
Naaaajs Fajnie wyszły te okleiny
A czyja Hondzia stoi tam w tle?
ojca ;). zrobiłem sobie nową puszeczkę :D. Ta już o wiele lepiej wygląda :
Coraz to lepiej wygląda tylko nie wiem czemu ale ja bym nie zakładał tych “ochraniaczy” na kiere te co ochraniają manetki i łapy…
te ochraniacze to Hand bary czy jak to się dam pisze / wrona
Adverion napisał:
Coraz to lepiej wygląda tylko nie wiem czemu ale ja bym nie zakładał tych "ochraniaczy" na kiere te co ochraniają manetki i łapy...
W sensię że handbarów? :-P
Fajna puszka. Po czymś :-D
Damianho napisał:
W sensię że handbarów? :-P
No otóż to :roll:
Fajna puszka. Po czymś :-D
I do czego ?
Adverion napisał:
Coraz to lepiej wygląda tylko nie wiem czemu ale ja bym nie zakładał tych "ochraniaczy" na kiere te co ochraniają manetki i łapy...
Nie znasz się ;) Właśnie one dodają zaje***ego uroku endurakom/crossom :)
Jest git ;)
Adverion napisał:
I do czego ?
Na ewentualne wycieki płynów :-)
ladnie
a kto ci robil okleine ? tzn gdzie albo jaka firma ? i ile taka przyjemnosc ?
Robił ją niejaki mistrz Barteq
tak myslalem
bartus to moj dobry kolega będzie tez mi robil kilka naklejek na xr6
mieszkam 30 km od bartka i należymy do jednego klubu motocyklowego duzo razem latalismy ;p
No wiem te handbary są fajne, ładne i rzeczywiście dodają uroku… ale ta przednia owiewka mi w tym motorku nie pasuje… po prostu mi się nie podoba i to według mnie źle razem się komponuje … dlatego najlepszym wyjściem jak dla mnie było by wymienienie przedniej owiewki…
Adverion napisał:
dlatego najlepszym wyjściem jak dla mnie było by wymienienie przedniej owiewki...
Jestem za ;-)
każdy tu jest za ale courte ma swoje zdanie i ma inny gust i to mu się podoba
a nawet jak stwierdził ze mu się nie podoba to i tak eis nie przyzna