Kolor zostaw tak jak jest, do tego biały błotnik i handbary, ściągnij naklejki i naklej jakieś takie fajne To moja wizja tej Aprilii
ja mam podobną . I chyba będzie good co nie ? A owiewki nie zmieniać :D?
Niee Tylko to co wyżej
no niezla maszynka ;p trochę stara ;d
Fajna, 125 to już pójdzie Ma silnik AM6? Co do owiewki to mi się nie podobają takie tupu UFO czy jakoś tak Pozdro.
Jasiu226 napisał:
Ma silnik AM6?
Błagam ... powiedz, że żartujesz ... :/
RudY napisał:
Jasiu226 napisał/a:
Ma silnik AM6?
Pomylilo się chlopakowi ;)
Silnik pewnie rotax 123 chyba ze ma ten nowy silnik 122 ale nie wiem ;) niech wlasciciel napisze ;)
jest to rotax 122 . Dzisiaj wszystko zrobiłem czyli linka sprzęgła i paliwo już nie ucieka . Przejechałem się kawałek i kurde zarąbiście chodzi , nie mogę się doczekać kiedy będzie zarejestrowana…
A masz A1 ?
Nie, nie znam się na SM za bardzo xDRudY napisał:
Na jakich SM’ach :d
Chyba w ogóle na biegówkach ; ) To jest 125 a AM6’stki były w 50’tkach
xD Enduro znaczy się Teraz chyba dobrze, coś Zapomniałem z tymi 125 i 50
Panowie , takie pytanie mam . Dzisiaj zamawiam różne części i muszę też lusterko zamówić . Myślicie że czarne F1 będzie pasować do białych handbarów z białym błotnikiem i białymi handbarami do całości ?
pozdro ;]
Będzie kontrast Dobrze będzie ;D
bo chrom to chyba nie co :/?
nie chrom do białego , nie!!
czarne jak najbardziej
cholera bo nie ma czarnych na allegro :(…
no to ostatecznie carbon jak jest ale to nie będzie to samo
no właśnie tylko są chromy . Ja chcę czarne i nie ma innego wyjścia … napisałem do kolesia czy nie ma czasem czarnych .
Courte, jak nie ma czarnego na allegro jak jest xD http://moto.allegro.pl/item648760588_lusterka_prostokatne_czarne_lakier_m10_lu11196.html