założyłem błotnik i poprzeczkę :
Myślę jeszcze o czymś takim żeby jakoś przypasować od KTM’a :
http://allegro.pl/item729422395_blotnik_tylny_boczki_polisport_ktm_sx_exc_od_ss.html
Powiedz mi … ile ta “poducha” na poprzeczkę Renthala kosztuje ?
Ile za to dałeś ?
pewnie kupe pieniedzy xD
a tak na powaznie to na razie jest nieźle ale jak zbiedzisz to wszystko jakas syfna lampa to cie zbanuje xD lampe albo zostawa ta albo dobierz jakas na prawde ladna
aa i przedni błotnik na cieplo wyprostuj bo widzę ze jest zgiety
i wypierdziel te lusterka jak w kileju
RudY napisał:
Powiedz mi ... ile ta "poducha" na poprzeczkę Renthala kosztuje ?
Ile za to dałeś ?
To było razem z poprzeczką, bo ja w mojej kierze nie miałem . I tu Cię zaskoczę ! 20zł na MotoWeteranBazar xD ! Używane ale i tak mało i nie widać, że używane :)...
A wiecie ile dałem za błotnik ;D ? 30zł...
No Panie Adminie proszę mnie nie banować :D ..... Zobaczymy jak to będzie wszystko razem wyglądać :P . Już tą lampę kupiłem ale nie wiem czy zostanie :-) ...
Co do lusterek nie mam kasy na inne :/ na razie . Zimą będzie F1 czarne :)
kuuur*a ;p miałeś mi też kupić poduche
Trzeba było pisać wcześniej ! Dlatego lubię na to jeździć bo zawsze się coś taniego kupi :).
Przecież to lusterka od roxa a nie od kiłeja.
w ogole nie pasuje do tego i juz moze gdyby byly cale czarne to co innego a nie dwukolorowe
zobaczymy jak się projekt będzie posuwal
Hmm… Courte … a kiedy to znów będzie ?
Nie wiem chyba zimą teraz . Ale tam trzeba dobrze szukać . Bo się zjeżdżają z całej polski więc dużo tego jest :)…
Ty … bo ja tam nie pojadę bo za daleko mam … ale to się jeszcze zgadamy
Wiesz o co chodzi ?
Taa, ale to jest w różnych rejonach Polski ;] … Więc może gdzieś blisko Ciebie też kiedyś będzie.
Trochę ten błotnik dziwnie wygląda w typowej terenówce, lepiej pasuje do SM
RudY, dziś jutro jest motobazar na Służewcu, to może ktoś z okolic Wawy się wybiera(może Wina wyślij ) to zagadaj
Ty Dywersant to jest błotnik do Enduro a nie supermoto ;] . Supermoto ma o wiele krótsze . Ten błotnik przy sm by się wydawał strasznie długi ;] …
UP!
Aprilia pozbyła się szpetnej okleiny ;D :
Sorry, za jakość …
BTW. Co do kierunków to z tyłu już mi te gumy popękały ;D . Mieliście racje… Ale kropelka i będzie dobrze xD!
ładnie jest bez szpetnych oklein ;]
Courte, szalejesz :PP
ładnie:*
w stylu nk
To jak tak ładnie to macie jeszcze jedno zdjęcie :
Aktualny stan Aprilli :
Ładnie, ładnie, tylko czemu taka “rozebrana”? Przypieprzyłeś gdzieś?
niee ;D , po prostu mi mocowanie od owiewki przedniej pękło . I teraz Aprilia czeka na nową owiewkę … Tylko kurde 2 tygodnie temu zamówiłem i jeszcze jej nie ma …
BTW ;D
http://allegro.pl/item752430540_blotnik_ktm_pomarancz.html