Aprilia af1 futura. Brac za te pieniadze??

Mam okazje kupić apke af1 futura 50ccm z silnikiem am3 za 1tys zl.
Do zrobienia jest :
-szybka
-nozka od biegow
-podlaczyc elektryke
-odpowietrzyc hamulce
-wypolerowac lakier (dopiero co nowy polozony)
-kupić stacyjke, rozrusznik, plastik pod zegary
-no i obszyc siędzonka
-zrobić cos ze skrzynia bo kapie olej
Zrobione jest:
-nowy cyl, wal, caly naped
-nowe oponki
-nowe klocki hamulcowe i wszyskie plyny
-nowy lakier
Brac go czy nie?? Czy na dokonczenie go starczy mi 2 tys ?? I czy silnik am3 jest duzo gorszy od am6 ??

am3 jak sama nazwa mówi ma 3 bigi… nie jest zły… ani nie jest dobry… coś mi się kojarzy że am3 wyciskają v-max 75km/h ale nie jestem pewien … a 2 tys ci spokojnie powinno wystarczyć na wykończenie go… mimo to ja bym się targował i bym go dopiero brał za 800zł 200 zł zawsze na coś by się zostało

on na starym cylu 70ccm jechal kolo 130km/h a na 50 cos kolo 100 :wink:

No więc tak powiem ci trochę bo rs-ke kupiłem w podobnym stanie:
Też mam am3 i wcale nie jest prawdą że leci 75 bo lecik jak każda około 100, z tym że jest gorsze przyśpieszenie od am6.
Jeśli nie odpowiada ci am3 bez problemu możesz kupić wałki od am6(cena około 200-250zł)
Nie ma problemu z załorzeniem, tylko że trzeba oczywiście rozpoławiać silnik.
Powarzniejszym kosztem będzie kupno rozrusznika(200-300zł)
Stacyjka plastik i inne małe żeczy to już mały koszt.
Spokojnie w 1000 bys się wyrobił.
Jeśli jest to wersja z taką lampą jak rs-ka to ja bym się nawet nie targował tylko brał…

to jest właśnie ta wersja xD :d to brac?

Ja bym się nie zastanwiał:P jeśli nie weźmiesz to daj namiary to ja za 1200 wezme:P 200 zostanie dla ciebie
p.s który rok?ile nabiteż

roku nie znam… cos ponad 20 tys nabite ale cylinder wal nowe
ale chyba z tych nowszych bo ma lampe od rs

[ Dodano: 11-06-2009, 15:52 ]
a i jeszcze jedno czy to by pasowalo do tej apki http://moto.allegro.pl/item648961917_owiewka_diablo_4_lampy_czarna_promocja.html ?? chodzi o to czy podejdzie… mocowania itd

pasowało by tylko byś musiał te owiewki usunąć i chyba licznik przerobić jakoś ;] …