Aprilia AF 1

Witam.
Brat znalazł ostatnio moto- Aprilie Af1 i chciałby się dowiedziec czy ona jest dobra itp…ogolnie kilka informacji, zaled, negatywoow itp.
Czy części beda dobrze dostepne…

stary ty to masz problemy apa to apa , silnik am wiec z częściami jest tak jak z każdym innym am, a co do prowadzenia to raczej ci się nikt ni wypowie bo tu chyba nikt takiej apy nie ma

Hmm gmax jaka to Apkaż;) Wiem ze to Af1 ale ich jest az 8 wersji w tym dwie 50cc :wink: Wiec to 125? 50? Dokladniejszy opis jakis daj i bd git ;>

http://otomoto.pl/aprilia-af1-M998173.html oto link…napiszcie czy to się w ogóle nadaje…części z plastikow itp, czy sa dostepne :P?

Do silnika części dostaniesz :wink: Ale do plastikow to nie wiem :wink: Silnik jest wytrzymaly w tych scigach ;] Lipa ze to 50cc … I rok trochę przerazajacy ;/ Ja bym wolal poszukac jakieś pożadnej 125 , bo 125 po tuningu osiaga okolo 200 km/h .

Ale mysle ze ogolnie ta apka bd ok;)

kondzio94 napisał:

bo 125 po tuningu osiaga okolo 200 km/h .

:O A co ty tam chcesz tuningować o_O

kondzio94 napisał/a:
bo 125 po tuningu osiaga okolo 200 km/h .

no własnie?? jaki tam tuning można w ogóle zrobić?? wstawic wiekszy cylinder chyba tylko i nic więcej...a cylinder i tak nie wchodzi w gre (wymiana absolutnie nie)
z tego co się dowiedziałem to apka ma 4 biegi...to chyba am4 taaż

Jeszcze co do tunu 125 to tak:
Układ wydechowy, cylinder ( można 144 wcisnąć - tak jak do crossówek żeby do tej samej klasy były ;] ), gaźnik i chyba nic więcej o_O a na tym 200 nie pociśnie :slight_smile:

Mod i offtopuje ?? …
Czy on o tuning pytań
Wino
Nie krzycz ! :smiley:
No ale się wywiązała nowa rozmowa a ja tylko prostuje kogoś aby nie pisał kolejnych głupot :wink: / RudY

No tak AM4 jak ma 4 biegi… Ogólnie to fajny motorek ale ja bym poszukał aprilie af 1 future ;]]

RudY i gmax Da się duzo rzeczy zrobić … I 200km/h jest osiagalne … :>
Cyl 160cc
Wydech
Gaznik39mm od gsx 600 o ile się nie myle
Storzek
Itp.
I oczywiscie zabawa w zmienianie zebatek …

I da się wyciagnac 200km/h z af1 futury bo kumpel mial i osiagnal 203 na gpsię ;]