Witam jestem posiadaczem aprili sr 50 r factory (na gaźniku) od pewnego casu na wyświetlaczy pojawiaż się kluczyk najpierw migać 3 razy potem 5 a jak niedawno paliem gume to zażwiecię się na staże. kiedy niedawno jechałem z kol4eg? wjechałem w każuże i skuter zgasł na początku wcale nie chciał palic potem zażapywałi odrau gasą teraz jest trochę lepiej bo jak go zapale i przytrzymam gas do końca to silnik tak faluje łapie obroty i zaraz je traci tak jest około 2 min a potem gaśnie nie wiem co się stało przeczyściłem gaźnik sprawdziłem czy w tąumniku nie zrobić się nagar ale to wszystko nic nie dało a na dodatek teraz ten kluczyk miga 4razy i za 5 się zapala na staże nie wiem co jest proszę o pomoc i z góry dziękuje
o ile mi wiadomo factory była tylko na wtrysku :shock: więc jak mogżes wyczyścił gaźnik??
Sory za OT
EDIT:
rzeczywiscie byly wersje gaźnikowe. Sory za b??d
Corey93 factory były chyba i na gaźniku
Aprilia factroy jest na gaźniku i na ftrychu on ma pake SR R factory kolego serwis ci się swieci musisz naprzeglot polecic i ci skasujo i będzie chodzic kumpel ma swieciec bedze się zawsze po przekreceniu zapłonu masz ja na gwarze jeszcze czy juz nie
ten kluczyk miga ctery razy i za piżtym zapala się na staże
[ Dodano: 2008-08-17, 10:34 ]
ten kluczyk miga cztery zary i za piżtym zapala się na staże. Jak pojade na skasowanie bżed?w to będzie normalnie chodzić
[ Dodano: 2008-08-17, 10:39 ]
a i jeszcze z tym będą musiał jechać do serwisu aprili
:?:
Masz go na wrarancji jeszcze czy juz nie .Posprawdzaj czy wszstkie moduł sa wpiete podociskaj wtyczki ona jest naszpikowana elektryko weinc cos moglo się od?onczyc tu masz schemy http://www.easyparts.nl/choosesubmodel/1/1412/0-968-1-m412-m167-m459-m1412/SR_50_R___R_Factory_Piaggio.htmlzoabcz gdze się wszstko znajduje i sprawdź kosci dopiero mozesz udac się do serwisu aprili albo zadzwon do nich moze ci cos poradzo
nie jest na gwarancji juz
To musisz te moduł najpierw sprawdzić czy wszystko jest podpięte jak nie to polec do twego serwisu noi powini ci ten b?ad wykoaswac.Ile masz przebiegu ?
Kolego jestem posiadaczem tkiej samej aprilki musisz wsadzic kluczyk z kodem (poinienes go mieć) i wstukac kod zazwyczaj to 0000 al ejak go zmieńiles to nei wiem ( kod można ustaiwac)