Pytam tak z ciekawości jakie macie akusie w waszych Pierdolotach :D
Ja byłem nieźle zdziwiony gdy wyciagałem mój . Gdyż Miał 7 Ah ( a w poprzednim skucie Suzuki mialem 4 Ah) (a i nie pytajcie sie czemu Suzuki zmienilem na Chinczyka , poprostu suzuki juz mialem przejechane 22tys bez remontu [od 16 tys ja nabijalem] a gdy chcialem zabrac sie za remont ro rodzinka stwierdziła iz lepiej kupic nowe niz babrać sie w rwemonty :/ )
A posiadam czystej krwi Chinczyka Czyli Romet router traffico za 1700 zł :D
Pewnie uznacie iż trafił mi sie dobry model ( na szczęscie ) Gdyz jestem z niego zadowolony :D
Ale trocha smiesznie nim wyglodom xD (100 kg 187cm ;D ) Pozdro OstRy :D
jestem posiadaczem jednośladu o pojemności mniejszej niż 50 cm3 z manualną skrzynią biegów, który zowie się motorower Rieju MRT i nie posiada on na stanie akumulatora. Zatem chciałem zaistnieć jako ciekawostka, ponieważ nie mam akusia.
P. S. Jestem z Wami na skuterowo już jakiś czas, ale tak do końca nie wiem, czy mogę. W zasadzie jest to portal dla wspaniałych właścicieli skuterów, a ja posiadam z definicji motorower, choć jeśli brać pod uwagę pojemność silnika to spełniam warunek. Sam nie wiem czy powinienem należeć do Waszej wspaniałej grupy czy nie.
To git :D Tylko wiesz jeszcze nie spotkałem się z akusiem 7Ah w skucie wielkości coliberka http://img704.imageshack.us/img704/7351/obraz001es.jpg (jak juz gadałem 1700zł)
To coś widza że przynajmniej na jednym chiniole nie oszczędzali ;D
Ja w Kymco też mam 4Ah Kymco, w Ferro było to samo - tylko, że Yuasa. Z doładowywaniem nie było by problemu, gdyby nie trzeba było jeździć na światłach cały rok ;). Ale to dla bezpieczeństwa ;).
To git :D Tylko wiesz jeszcze nie spotkałem się z akusiem 7Ah w skucie wielkości coliberka http://img704.imageshack.us/img704/7351/obraz001es.jpg (jak juz gadałem 1700zł) To coś widza że przynajmniej na jednym chiniole nie oszczędzali ;D
Wiem że wcześnie piszę o tym ale nie widziałem wcześniej :) Zdjęcie które pokazałeś jest zrobione przezemnie ;) Z tego co widzę to już kilka osób wstawiało to zdjęcie do neta ponownie :P