Witam.
W tamtym roku wysłałem maila i otrzymałem breloczek, jednak mi się rozpadł :-/
I mam do Was takie pytanko. Czy wysyłał ktoś prośbę o breloczek w tym roku ?
Ja dostałem ze 2.5 miesiąca temu.
Ja już dawno, gdzieś jest temat na forum o tym.
A jak to jest z tym ? wysyła się e-mail i przysyłają breloczek ?
Tak, tylko trzeba tam napisać coś typu: “Bardzo się cieszę, że istnieje taka akcja… Chciałbym ją wspierać… bla bla bla…”
a potem odpiszą ze masz się zgłosić do gminy…
Nieeee, jak napiszesz, żeby ci przysłali brelok bo jest fajny to odpiszom żeby iść do gminy, ale jak napiszesz w tym stylu co Xarmac podpowiedział to dostaniesz w tydzień ten brelok.
Taa… A jak nie mają breloczków na stanie to dostaniecie… oczywiście maila z zaproszeniem do urzędu…
Przeczytaj dokładnie sobie cały TEMAT
A jeżeli już pytasz czy wysyłają… Co to za problem wysłać e-mailaż Aż temat na forum był do tego potrzebny?
Przede wszystkim to trzeba akcję popierać, bo tak to na h** ci ten brelok? Żeby pokazać jaki jesteś fajny? Jeżeli tak to już lepiej nie pisz
a mi przysłali tylko że zgubiłem:(
No ale to go do domu nie przyślą tylko do gminy tak ??.. ja nie chcę dla tego żeby pokazać że jestem “fajny” tylko na serio wspieram tą akcję
…
gdybyś napisał do nich i by ci przysłali to DO CIEBIE!
ale jeżeli ich już nie mają tam w centrali to na 80% znajdziesz je w urzedzie bo oni to do urzedów rozsyłają!
A moze mi ktoś dać fotkę tego brelokaż xD
Czy to takiż :
tak taki tylko ze z tyłu co innego pisało
Ja z tyłu mam: “śląskie - pozytywna energia”
Napisałem e-maila. Zobaczymy czy odpiszą, jak coś to pojadę do urzędu. Wspieram tą akcję od kiedy zaczęli działać.
Nie chcę pokazać ‘jaki jestem fajny’ tylko chcę uświadamiać kolegów, że to niezbyt mądra decyzja wsiadać za kierownicę nawet po jednym piwie. Bo im się wydaje, że co to jedno piwo, a potem są w tv jako inwalidzi albo coś w tym stylu.
W tamtym roku przysłali mi brelok, ale odpadło mi to logo z przodu :-/
Wczoraj napisałem maila, ale odpisali mi żeby się zgłosić do Urzędu Gminy.
@Dywersant - jak Twoim zdaniem się popiera taką akcję ? Bo mi się wydaje, że właśnie poprzez nawet taki mało zauważalny breloczek.
Edit
Przysłali mi takiego oto maila:
Witam serdecznie,
bardzo dziękujemy za zainteresowanie naszą akcją. Jest nam niezmiećrnie miło, że przekaz, który niesię nasza kampania jest bliski Państwa przekonaniom. Robimy wszystko, by treści naszej inicjatywy odbiły się głośnym echem w całym kraju. Liczymy na Państwa pomoc
Pragniemy powiadomić, że wszelkie informacje oraz materiały na temat naszej kampanii można uzyskać na stronie www.trzezwosc.pl. O breloki i naklejki promujące naszą akcję prosimy pytać w urzędzie miasta właściwym dla miejsca zamieszkania, gdyż ze względu na duże zainteresowanie kampanią mamy niestety ograniczone możliwości, co do ich wysyłki. Rozsyłamy je w dużych partiach do tych urzędów miast i gmin, które są naszymi partnerami. Breloki z logo naszej kampanii są już także dostępne na aukcji internetowej Allegro. Oto link:
http://www.allegro.pl/item708861327_charytatywnie_breloki_prowadze_jestem_trzezwy.html
Jeśli Państwa miasto bądź gmina jeszcze z nami nie współpracuje a chcielibyście Państwo pomóc w rozwijaniu się kampanii, to prosilibyśmy o napisanie e-maila lub telefon do swoich władz miejskich (rzecznik prasowy, wydział zdrowia, komunikacji lub profilaktyki uzależnień) z prośbą o przyłączenie się do kampanii „Prowadzę – jestem trzeźwy”. Urzędy Miast bardzo liczą się z opiniami mieszkańców, a to one w dużej mierze finansują produkcję breloków. My, jako organizatorzy, staramy się o ich pozyskanie dla kampanii, jednak na pewno Państwa telefon lub mail w tej sprawie znacznie nam pomoże w naszych działaniach.
Jeżeli zechcecie Państwo wesprzeć naszą akcję finansowo, to prosimy o wpłaty na konto:
Parafia Matki Bożej Nieustającej Pomocy / PKO S.A. I o/Katowice
27 1020 2313 0000 3702 0020 5963
z dopiskiem ,Prowadzę - jestem trzeźwy!”
Każda wpłacona złotówka jest dla nas ważna i przyczyni się do promowanie zdrowego i trzeźwego stylu życia
Z poważaniem,
Dorota Pieluchowska
LUDZIE! Jeżeli wam te przody poodpadały to ile to przykleic?! Mojemu ojcu też odpadło… Wystarczyło 3 kropelki “Kropelki”! I jak nówka…
A co powiesz na to: odpadło i zgubił … masz na to jakąś radę ? xD
Tak
Jedź poszukaj
Albo wspomóż akcje charytatywnie i kup brelok na allegro, a nie wszystko za darmo…