Witam mam roxa i wydech LeoVince TT.Wszystko został wyregulowane tz.<Sprężyna dociskowa Top Racing- zielona +15%,sprężynki sprzęgła żółte i rolki polini 3,7gr albo 3,4g juz nie pamiętam dokładnie i dzieje się tak: jak jest zimny i ruszam to rwie na siędząco i sunie jak głupi ale po jakiś 2min jazdy jak stane i ruszam ponownie to ma muła do 5km/h i potem jest wszystko oki;D co może był przyczyną?? z góry dzięki za pomoc…
To normalne. Gdy skuter jest zimny to zawsze ma lepsze przyspieszenie, a niżeli byłby nagrzany
no ja rozumiem ze jak squt jest ciepły to jest troszkę słabszy ale przez 2min to chyba się zbytnio nie zagrzeje… hmm jak by to powiedzieć on tak jakby takiego małego muła dostać od 0 do 5km/h
Wsadź twardsze sprężynki sprzęgła.
oki! włoże twardsze sprężynki…
[ Dodano: 2008-07-10, 15:26 ]
A za co to ostrzeżenie to nie mam pojęcia :-? no mam problem to pisze!!! ale powód znalazłeś hahahah nie załamuj mnie ehhhhhh…
Mam ten sam problem u siebie. Kumpel miał tak samo- poradziłem mu wymieniłeś sprężynę centralna i pomogło. W swoim nie wymieniam bo mi się nie chce, ale jezdzic można
Wiec jeśli sprezynki nie pomoga - zainwestuje w sprezyne.
no dokładnie jeździć można ale wiesz zryw by się przydał heh zmienić te sprężynki i się okaże czy coś dadzą…
hehe odpal skuta i od razu przejedz się na pełnym gazie 300m z pod domu do ważywniaka i dotkij głowicy to zobaczysz :)) (zajmie ci to tylko 14-20sec.)troszkę słabszy ale przez 2min to chyba się zbytnio nie zagrzeje