Witam wszystkich
Dzisiaj chcialem przedstwić Wam mojego Aeroxa
Moje marzenie spełniło się w wakacje 2010r. :523:
Roxa kupiłem z Dobrzykowa/Jordanowa okolice Płocka
Była to full seria ,odblokowana po małym przebiegu 4tys km ,rocznik 2008
Wybuliłem za to 6000zł
Tak to się prezentowało:
Po niedługim czasie zakupiłem wydech sportowy :)) LeoVince ZX i wario Polini
Pojeździłem w takim stanie do konca sezonu i w zime przyszedł pomysł na cos niepowtarzalnego :>>>
Na poczatku skupialem się głownie na wyglądzie …malowa anie owiewek …ramy itd…ale pozniej przyszedł rowniez czas na zmiane seryjne jednostki 50cc na 70cc oraz odpowiednich podzespołow aby to jakos smigalo ;))
Tutaj podaje link gdzie redaktor SQTERY.COM przeprowadzil ze mna mały wywiad , gdzie bardziej dokłądniej opisany jest owy sprzęcik.
http://www.sqtery.com/yamaha-aerox-herox
WEJDZ ABY ZOBACZYÆ MOJEGO ROXA!!!
w chwili obecnej ROX jest na sell , bo przesiadam się raczej na jakieś moto klasy 125cc
na wiekszosci części wraz z cylkiem przebieg to okolo. 1200km jedyni!!
na nowy sezon zalozylem nowe sprzeglo i dzwon( sprzedalem swoje a w taniej cenie udalo mi się kupić nowe wiec mialem okazje) i nowe ssanie renomowanych firm jak stage6 czy Malossi
W roxie na nowy sezon zostaly rowniez wymionione wszystkie płyny,oleje…i zrobiona polerka yasuni na luistro
Cena wywoławcza to 7500zł , wydaje mi się ze jest to bardzoo mało poniewaz jakby policzyć koszt zakupu czyli 6tys +koszt tuningu ponad 7000żł to wychodzi grubo ponad 10kafli a roksik jest igła!
Pozdro i zachecam do kupna
Znam kolesia od którego kupiłeś tego roxa i Ci powiem że o jest niezły chachmenciarz i prawdopodobnie był cały lub częściowo małowany po jakimś wypadku (szlifie). Ale widzę że i tak zrobiłeś po swojemu
[ Dodano: 08-04-2012, 17:57 ]
Przebieg też raczej cofał
[ Dodano: 08-04-2012, 17:59 ]
Wizualnie to nie zrobiłeś nic poza pomalowaniem i kupieniem kilku części
[ Dodano: 08-04-2012, 18:12 ]
I ja mojego roxa też od niego kupiłem, i też przepłaciłem hehe, stare czasy, ale roxem się dobrze jeździło.
Kowal napisał:
Znam kolesia od którego kupiłeś tego roxa i Ci powiem że o jest niezły chachmenciarz
Hue hue... odezwał się prawy i sprawiedliwy :P :573:
heheh no rox nie był może i idealny ale ja zrobiłem wszystko od nowa od podstaw :689: :689:
Dywersant napisał:
Hue hue... odezwał się prawy i sprawiedliwy
Oj tam oj tam
dupy nie urywa wszystko plug&play. Trzeba bylo cos samemu zrobić. szpachla i zywica nie gryza