Witam potrzebuje adresu jakiegos komisu skuterówego gdzie kupie dobry skuter na terenie woj.lubelskiego POZRDAWIAM !
Sory ze nie napisałem jakie no interesuje mnie peugeot speedfight 2 i aprilie sr factory proszę o odpowiedz bo bardzo mi zalezy
a może jakieś sprostowanie bo dobry skuter czyli nie uszkodzony czy dobry skuter markowy(typu suzuki yamaha itp.) wiem ze gość we Włodawie ma skutery włoskie jakieś ale nie bylem tam tylko o nim słyszałem
[ Dodano: 01-04-2009, 17:08 ]
Tu masz speedy z lubelskiego apaczek nie znalazłem komisów jako takich nie znam oprócz tego we Włodawie
TU
w Parczewie jest gostek co kupuje sprzedaje i naprawia skuty
ja tam worze swojego czasami do naprawy a kumpel kupił tam właśnie apke sr factory
Piotr Furtak
Parczew
ul. Braterstwa Broni 17
nr telefonu 606-739-144
Wielkie dzieki postaram się jutro zadzwonic moze ma cos ciekawego
tak się spytam czy dzwonieś ?
bo dzisiaj do kumpla dzwonił ten mechanik i się pytał czy niechce sprzedać skutera tą własnie apke
no dzwoniłem ale juz nie pamietam gdzie dokładnie ten klijent dał mi numer do drugiego i tak jakos zadzwoniłem
www.happer.otomoto.pl to jest w lublinie na gluskiej, ale nie u tego sławnego cwaniaka;p
koleś ma szrot z anglii, ale czasem ma super sprzęty bardzo tanio tylko np trzeba dokupić jeden plastik, ja tam kupiłem moją factorkę;)
na stronce koleś nie ma za dużo, ale jak masz blisko to tam podjedź do niego