Witam, mam sprawę… Tyczy się kierownicy BMX… Mam kilka pytań:
1. Jaką kierownicę polecacie? Jaka długość kierownicy, żeby ładnie wyglądało (yamaha neos)?
2. Jaki mostek do Neosaż Wiem, że od Roxa pasuje, chodzi o nazwę i typ, bo widzę, że są długie i krótkie i nie wiem który wybrać… Jakii by dobrze pasował? Sztyca jest schowana pod plastikami…
3. Macie może jakieś fotkiż
Dzięki z góry…
[ Dodano: 2008-11-21, 21:04 ]
Edit:
4. Jak założyć lusterka na kierę BMX?
- Kierownice hebo i tnt są dobre
2. Mi osobiści podobają się krótkie adaptery ale to kwestia dyskusyjna
3. nie mam żadnych zdjęć niestety
4. nie wiem jak to wygląda w neosię ale u mnie lusterka się wkręca w przełączniki
Ta kiera
http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?products_id=3134&osCsid=c0efcf055939be811083bfd5548b9f1e
i ten adapter
http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?products_id=903&osCsid=c0efcf055939be811083bfd5548b9f1e
będą ok?
myślę że będą dobre:)
przyloczam sei do tematu który adapter jest najkrotszy ? z mozliwych na rynku
Jeszcze jedno. Czy seryjna rączka, ta od gazu i manetki wchodzą na kierę?
Sorry, że OT i nie miejsce mnie za głupka/debila/dziecka neo (chociaż mam neo xD), ale za h**a nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi, co to jest ten adapter?
długości adapterów są mniej więcej takie same. Dzielą się na długie i krótkie. Krótkie ładniej wyglądają ale pasują tylko do skuterów gdzie sztyca wystaje ponad plastiki. W przeciwnym przypadku trzeba zakupić długi lub przerobić sztyce.
Adapter po prostu łączy kierownicę ze sztycą…
Nie chcę robić nowego tematu i też się was pytam…
Jaka kiera i jaki adapter były by dobre do mojego skuteraż którym jest Peugeot JetForce…
I czy każde adaptery są takie same? i pasują do każdego skutera!?
Czy ta kiera -> CLICK!
i ten adapter -> CLICK!
będą dobre do mojego Peugeot’a ??
Wydaje mi się ze ta kiera będzie za bardzo szeroka bo jest to do crossow itp. Do skutera to taka jak byla wyzej. Ja np kupiłem sobie adapter TNT a przyszedl STR8 tak u pana m**.
Borek02, te firmy mają ze sobą wiele wspólnego, ich produkty są identyczne - szczególnie jeśli chodzi o kierownicę… Więc to tylko różnica w LOGO
Jasiu226 napisał:
Ta kiera
http://sklep.mieloch.pl/p...083bfd5548b9f1e
i ten adapter
http://sklep.mieloch.pl/p...083bfd5548b9f1e
będą ok?
No one pasują i są ok
Lusterka wkręca się w przełączniki ale w neosię przełączniki są wbudowane w plastik przez co jak chesz mieć bmx to musisz kupić przełaczniki które się mocóje na kierze np. od zipa albo roxa. :-P
Tu masz fotki z kierą i adapterem od roxa :!:
A jak nie chcesz wydawa fortunu na kiere i zrobić to fajnie i tanio to z zrób z podzespołów rowerowych tak jak ja mam :
karp, jesteś wielki! :->
Będę miał identyczny adapter, też chrom, kierę Hebo DH, też czerwoną, skuter małowany na czarno-czerwono.
Jedno pytanko - seryjny Neosowy rollgaz podchodzi bez problemu na kierę BMX, taką
tak seryjny gaz i manetka podejdzie bez problemu
A czy ta kiera i ten adapter co podał Jasiu Będą pasować również do mojego Peugeot JetForce …? Bo ja bym wolała ten adapter -> CLICK! lub ten -> CLICK!
ALE CZY KTÓRYŚ Z TYCH BÊDZIE PASOWAŁ!? Najbardziej podoba mi się ten To NRG fajny jest Proszę o doradzenie bo mam dylemat i nie wiem czy będzie pasować i czy mogę do śmiało kupić…
powiem tak według mnie nie opyla się kupować kiery hebo itp walnąć se rowerową (np zooma) i porzeczkę do tego i markowy może być adapter (jeżeli ktoś zamiećrza stuncić )
a jeżeli ktoś che tanim kosztem i solidnie ( ja tak mam ) to polecam kupić kiere od jakiegoś skuta który ją ma w serii, ja mam od metal-x ,można wsiąść od speedfigta w wersji fourius,
no ale niestety to pójdzie tylko w peugeotach, a co do jetforca to nie wiem bo on się chyba ciute rożni technologia od reszty peugeotów
Adverion zrób dokładne foty tam gdzie łączy się kiera ze sztycą(najlepiej rozkręcone) i powiem ci czy to pójdzie np od speeda czy metal-x’a
Tle że ja nie mam zamiaru bawić się z kierami od innych skuterów ojciec sponsoruje więc kupuje coś dobrego chce Hebo i tyle tylko nie wiem jaki adapter będzie pasował…