dzień dobry
proszę o rade ponieważ nwm jak postąpić
zastanawiam się czy lepiej zrobić A1 i potem A czy A2 i potem A a może mam złe podejście… nwm czy opłaca się robić A1 a po 2 latach A2, wiem że wtedy nie robisz już egzaminu teoretycznego więc prawko kosztuje o jakieś 500 zł mniej ale to i tak dużo pieniędzy
ale ponieważ chce już legalnie jak najszybciej jeżdzić motocyklem dwa lata (do 18-stki)to bardzo dużo czasu ale za to jeśli zrobię A1 to do A będzie sporo czekania aż 8 lat więc nwm czy zbierać pieniądze i robić wszystkie kat. po kolei czy przez te osiem lat jeździć 125 max 11kw i już potem po zrobieniu A kupić sobie coś większego … ?
z góry dziękuje za komentarze
i jeszcze jedno czy ktoś miał kontakt z keewayem RKF125 czy benelli BN125 i może się na ich temat wypowiedzieć ponieważ z tego co się orientuje lepszy jest keeway ale zastanawia mnie który więcej wyjeździ ,
z którym jeżeli zdecyduje się na kupno przejeżdżę więcej kilometrów i który wytrzyma mi na więcej lat i czy możliwe jest żeby jeżeli zrobię A1 i będę czekać na A to ze mną przetrwa te 8 lat i wiem że są one dopiero od niedawna na rynku więc możliwe że za szybko na te pytania ale jeżeli ktoś jest wstanie odpowiedzieć to bardzo proszę o odpowiedz
z góry dziękuje