Witam co mam wymienić w SpeedFight 2 lc. ile chce wydać kasy 1000-1500 . wydech ma już sportowy taki: IXIL GP1 http://www.jednoslad.pl/obrazki/880x560 ... 2822c2.jpg
ale wymienic żeby wymienić czy jakiś cel to ma mieć? niby się domyślam ale nie mam pewności
Żeby szybciej latał i miał lepsze przyspieszenie
no to wariator i sprzęgło z dzwonem zmień. na zabawe z naprawde mocnym cylindrem to za mało kasy jest bo to i wał by doszedł i gaźnik, i uszczelniacze.. itd
no ok a dostanę jakieś linki . bo co wymienić mam to wiem ale chodzi mi o jakiś link co kupić dokładnie . wał jest nowyWombat napisał:
no to wariator i sprzęgło z dzwonem zmień. na zabawe z naprawde mocnym cylindrem to za mało kasy jest bo to i wał by doszedł i gaźnik, i uszczelniacze.. itd
wariator Stage6 SportPro albo Malossi, Pollini, dzwon sprzęgła jakiś S6 Wingsooler i przyzwoite sprzęgło - u mnie się nawet Motoforce Evolution sprawdziło ale masz sprzęgła od Malossi, Pollni, Stage6
co powiesz na taki zestaw , i powiedz co jeszcze brakuje Pasek napędowy Stage6 Pro .Zawór membranowy Kit Stage6 MKII .Gaźnik Motoforce Racing 19 albo 21 mm .Cylinder Airsal Sport 70 . Sprzęgło Stage6 Torque Control MKII. Dzwon sprzęgła Stage6 R/T 107mm Wariator Stage6 Sport ProWombat napisał:
wariator Stage6 SportPro albo Malossi, Pollini, dzwon sprzęgła jakiś S6 Wingsooler i przyzwoite sprzęgło - u mnie się nawet Motoforce Evolution sprawdziło ale masz sprzęgła od Malossi, Pollni, Stage6
powiedział bym że przepłacasz za rzeczy z których nie skorzystasz a na tym co powinno być podstawą oszczędzasz.
No i zadaje się wyjdzie drożej niż 1500
Dlatego mówię ze trochę przekracza budżet .. Nie wiem co brat ma wsadzone w speeda ale leci mu 100Wombat napisał:
powiedział bym że przepłacasz za rzeczy z których nie skorzystasz a na tym co powinno być podstawą oszczędzasz.
No i zadaje się wyjdzie drożej niż 1500
Albo powiedz co zmienić na lepsze , ja sie nie znam . z tego co ci wysłałem .
na scooterkingz szukałem
cylinder albo S6 MK2 Racing (17-19KM przy dobrym osprzęcie a 12-13 przy takim sobie - ale tu się bez wymiany wału nie obejdzie) albo lepiej od tego amelinowego airsala wsadzić Malossi sport 70 (9,5-10KM). Jest w zestawie razem z membranami, do tego wariator SportPro lub Multivar, zwykły pasek bando wzmacniany (w S6 on sie nazywa Performane Belt ale to też Bando), gaźnik nie MF bo te sie w rekach rozpadają -tylko Dellorto 19mm lub S6 19mm, ssanie do tego, Sprzęgło może być MF Evolution/Racing, zawór może być MF Racing. przeciwtalerz MF Racing lub coś od stage6 do kompletu.
Dzwon S6 Wingcooler. Możesz się bawić w R/T ale to bedzie bardziej kłopot niż pożytek.
A bratu pewnie licznik kłamie :) i brat trochę też :)