1 Kwietnia - Moto Skuteriada - reaktywacja wystawy skuterów i motocykli!!!!

Witam i zapraszam na:

"Moto Skuteriada" - reaktywacja wystawy motocykli, skuterów i akcesoriów w Zabrzu !

Prezentacja skuterowych i motocyklowych nowości!!!!! w Zabrzu.

Wezmą udział między innymi: HARLEY DAVIDSON, YAMAHA, BMW, MOTO GUZZI, ARKUS & ROMET – HYOSUNG, ALMOT – JUNAK, KAWASAKI, HUSQVARNA, MV AGUSTA, SUZUKI, HONDA, TRIUMPH, SHOEI, UHMA BIKE, MOTOUR.

Szykuje się bardzo bogaty program imprez towarzyszących. Stoisko Harleya Davidsona prócz modeli z 2012 roku, pomoże sprawdzić się na prawdziwym symulatorze.

Nie zabraknie także pokazów mody – odzieży motocyklowej. Atrakcją będzie kolekcja francuska FURYGAN oraz kolekcja belgijskiego producenta RICHA.
W hali Szkoła Nauki Jazdy Enduro pokaże swoje umiejętności.

Wystawa Motocykli i Skuterów połączona będzie ze Śląską Inauguracja Sezonu Motocyklowego. Parada Motocyklowa rozpocznie się Mszą Święta w Katedrze Św. Apostołów Piotra i Pawła w Gliwicach w dniu 01 kwietnia o godz. 10.00
Po błogosławieństwie inaugurującym sezon, motocyklowi uczestnicy mszy w paradnym szyku przejadą do hali MOSiR w Zabrzu.

Informacja dla użytkowników skuterowo.com :
Wyjeżdżamy o godzinie 7.00 rano spod hotelu Angelo, ul.Sokolska w KAtowicach!!!! Wszystkich chętnych zapraszamy!!!

Wodzu się melduje o 7 rano.
Pozdrawiam

Nie jestem do końca pewny czy termin mi pasuje ale jeśli spasuje to się zjawie tym bardziej że Mosir jest może z 2km ode mnie ;)

Czy to co jest napisane jest aktualne???? W żadnej gazecie motocyklowej nie ma tej imprezy!
Zmartwiony

jest aktualne. poszukaj tez sobie na stronie miasta zabrze odnosnie imprez

mlange napisał:

Czy to co jest napisane jest aktualne???? W żadnej gazecie motocyklowej nie ma tej imprezy!
Zmartwiony

a tu więcej:

http://www.cardinall.com.pl/cardinall_new/index.php?option=com_content&task=view&id=41&Itemid=61

Wodzu o której planujesz wyjazd spod Statoila z Czeladzi ? Zastanawiam się czy jechać do Katowic następnie do Gliwic i z Gliwic paradą do Zabrza czy może lepiej udać się na około 12 do Mosiru ( 2km ode mnie z domu ). Poza tym to kto będzie ? Wodzu i Krzysiek czy może ktoś jeszcze jest chętny ?

Kapu ja jade na pewno. jak coś to zadzwon. moj numer masz 601379964 bo ja zaraz lece do roboty

Ciekawe czy pogoda dopisze? może popadać.

Ze względu że u mnie w Czeladzi napadało 5cm śniegu - nie jadę. Jutro ma być zaj... zimno i do tego walneły mnie korzonki.

Życzę powodzenia wytrwałym.

Ja też sobie odpuściłem jazdę skuterem jak zobaczyłem co dzieje się za oknem. Ewentualnie przejdę się po południu zobaczyć co tam ciekawego jest.

Pogoda dobra na narty anie skuter.. Kapu jak tam będziesz, zdaj relacje ;)

i "pokonała" mnie pogoda :(