Majker, Pietro, dzieki za konkrety - nawinelo sie tu duzo ciekawych spraw, ktore pomoga mi w wyborze modelu. Co do samego zakupu, po prostu zapytam was o zdanie przed zaplata, po obejrzeniu (byc moze uda sie cos wspolnie ogladnac) i kupie to co bedzie najbardziej odpowiednie.
Milo bylo popisac, ale nie ma co tluc eposow - gusta gustami, kazdemu podoba sie co innego i dobrze bo kazdy jest inny i nie jest nudno.
bede szukal majesty/x9 500 - jak juz odfiltruje szrot i zostane z 3 ofertami w reku dam znac, chetnie poczytam wasze opinie.
coz tak to jest z tymi "niekontrolowanymi" uzywkami w tym kraju, ze predzej sie natniesz niz kupisz cos dobrego, ale wiem ze w tym balaganie ofert sa tez i takie, ktore sa uczciwe i warto ich poszukac.
nie zawraca dluzej glowy, zabieram sie za szukanie, wyrobie sobie jakies minimum zdania na temat tych modeli i w droge ogladac, zasiadac, probowac walczyc z oszustwem w poszukiwaniu 'uczciwosci' w handlu :)
dzieki wszystkim, mam nadzieje ze dolacze w tym sezonie do maxriderow :)
Majker, Pietro, dzieki za konkrety - nawinelo sie tu duzo ciekawych spraw, ktore pomoga mi w wyborze modelu. Co do samego zakupu, po prostu zapytam was o zdanie przed zaplata, po obejrzeniu (byc moze uda sie cos wspolnie ogladnac) i kupie to co bedzie najbardziej odpowiednie. Milo bylo popisac, ale nie ma co tluc eposow - gusta gustami, kazdemu podoba sie co innego i dobrze bo kazdy jest inny i nie jest nudno. bede szukal majesty/x9 500 - jak juz odfiltruje szrot i zostane z 3 ofertami w reku dam znac, chetnie poczytam wasze opinie. coz tak to jest z tymi "niekontrolowanymi" uzywkami w tym kraju, ze predzej sie natniesz niz kupisz cos dobrego, ale wiem ze w tym balaganie ofert sa tez i takie, ktore sa uczciwe i warto ich poszukac. nie zawraca dluzej glowy, zabieram sie za szukanie, wyrobie sobie jakies minimum zdania na temat tych modeli i w droge ogladac, zasiadac, probowac walczyc z oszustwem w poszukiwaniu 'uczciwosci' w handlu :) dzieki wszystkim, mam nadzieje ze dolacze w tym sezonie do maxriderow :)
Pablo, może jednak zamiast Majesty/X9 zastanów się nad Kymco Xciting? wg.mnie lepiej wypada od w.w. ;)