Było GRRRRRRUBO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kdekarz małował skuter? Miał przecież srebrny.
Kowal, chyba Ci się coś pomyliło, kdekarz123 miał seryjnie czarny skuter tylko naklejki pozdzierał
Ale była jazda na tym torze ;d
aaa, w avku wydawał się srebrny.
wy to macie troszkę kichę ja to 3 mieście mam fajnie bo pisze na forum , ze bede za za 10 min na pasię i zrególy pojawia się minimum 3 osoby , a jak z dniowym wyprzedzeniem to i 10 czy 15
Post Wrony daje motywację, aby pokazać na co nas stać xD
Skuterrek nie srebrny tylko tak wypucowałem (wtedy) bo jak się po takich torach jeździ to nawet magicznym sposobem u Rudego się napis YAMAHA pojawił xD ^^
- Wyciągałem gazior …
Jeśli przepustowość gaźnika mierzy się tam gdzie wchodzi on do króćca to mam 28mm
2. Jak już się chwaliłem na shoucie … zrobiłem sobie trzymanie do telefonu
Fotki trzymania będą później - ale tu efekty mojej pracy:
http://www.youtube.com/watch?v=ZGVsWYivlOU
Rewelacji nie ma bo to tylko 2.0mpx i do tego obraz cały wibruje ale jest gut
Pierwsze jechaliśmy z kumplem po Szympy ( ma konto na forum ), a potem jechaliśmy na nasz stuntplace
co do wielkości gaźnika to mierzy się średnice przepustnicy
Rudy masz strasznie krótkie przełożenia ta twoja DT idzie się zawachlować tymi biegami
Masakra te biegi Z tego co słychać to powinna jechać z 50km/h xD
Hmm… biegi ?!
Jeżdżę oszczędnie … w niektórych momentach słychać jak go przeciągam.
Mam pewne podejrzenia że mam jeszcze blokadę jedną Cieszę się bo trochę mi mało Decia jedzie
a czym ten kolega jechał w niebieskiej kurtce?
tak z filmiku wygląda że mu nieźle to “coś” ciśnie też ;p
Chińskie 125cc 4t (orion)
To jest małe i lekkie a więc ciśnie.
Szympa ktoś Ci się pozwolił tu wypowiadać ?
A tak serio to:
Identyk … to nie jego ale indentyczne
Jak już kolega wspomniał - Chińskie 125 w 4T … Ale małe i lekkie
Do 50-65 idziemy równiutko ( jak mojemu otwieram na max ) a potem go biore bo te 70 to jego max …
Już nie wspomnę że ja ważę 15-20kg więcej od niego a motor jakieś 50-70kg więcej
RudY, jak patrze na twoje filmika to wcale tej dt nie ciśniesz moj kolega to na każdym biegu jak zmienia to ma 10 k obrotów :)) nagraj jakis filmik z vmax
Nie cisne bo pali jak smok … chyba się remont szykuje ; (
Jeżdżę do 6k …
No ReKoRd trochę ta Dt pali.
Ja naleje około 5l a Rudy około 9l a obaj na tym zrobimy 100km.
Rudy zmień gaźnik na 21-24 to duzej roznicy nie poczujesz na mocy jakieś 3-5 koni a spalanie spadnie conajmniej o 2 litry
Nie no … jak z tobą szympa jeżdżę to koło 7-8
A KruczeK - kupisz mi gaźnik i króciec to mogę założyć
wiesz jak chce się oszczedac to trzeba zainwestowac. bo jak jezdzisz do 6k obrtotow to ty nawet 20 koni nie uzywasz a i tak pali w huj.