Raz już jeździłem ale teraz coś słabo ze śniegiem :{ By musiało naebać tak o !
_
…
…O…
…||…
…|…
…/…
…/…
TYLE ŚNIEGU NAEBAO !
kondzio94 napisał:
polatałby teraz po śniegu xD
RudY napisał:
ale teraz coś słabo ze śniegiem :{ By musiało naebać tak o !
HERETYCY !!
a kto to takiżxD pierwszy raz takie słowo słysze hahahwrona napisał:
HERETYCY !!
Też mam takie formy i sprawdzają się kilka razy mi nogę już uratowały ;p
Dzisiaj jeździłem w nich i tak…
Nie dość, że mnie kur**a przy samym zakładaniu bierze
Jakby klamry i paski były jakoś przesunięte względem siebie - nie wiem może się musi dopasować.
To jeszcze mnie lekko uciska tu i tam - też może się dopasuje.
Poza tym głupio się wrzuca bieg i hamuje na tył Ale to wiadomo trzeba się przyzwyczaić
RudY napisał:
Nie dość, że mnie kur**a przy samym zakładaniu bierze :P
Jakby klamry i paski były jakoś przesunięte względem siebie - nie wiem może się musi dopasować.
Na tyle to powinno się dopasować, może źle ściągasz materiał, i dlatego jest krzywo ;)
RudY napisał:
To zależy, gdzie cie uciska. Buty nie powinny cisnąć... To nie kask, że się dopasuje :/
RudY napisał:
Poza tym głupio się wrzuca bieg i hamuje na tył :P Ale to wiadomo trzeba się przyzwyczaić
Pare godzin pojeździsz, przyzwyczaisz się, to potem bez butów na moto nie wsiądziesz ;)
RudY napisał:
Dzisiaj jeździłem w nich i tak...
Nie dość, że mnie kur**a przy samym zakładaniu bierze :P
Poza tym głupio się wrzuca bieg i hamuje na tył :P Ale to wiadomo trzeba się przyzwyczaić
RudY piczko nie narzekaj :D
Bo dt akurat dobrze się jeździ bez butów, ale jak wsiadłem na yz to jazda nie jest możliwa w adidasach.
też na dt się średnio jeździło a butach a teraz na exc nie wyobrażam sobie jazdy bez butów
No jeszcze o jeden ząbek muszę dźwignąć wajche od biegów bo ciężko tam buta wcisnąć teraz … już chyba o 1 czy 2 dźwignąłem…
Poza tym muszę ściągnąć gumy z podnóżków bo na buty się jednak nie nadają bo się ślizga i nie ma takiego poczucia twardości
kupiłes szmelc nie buty heheh
wrona napisał:
kupiłes szmelc nie buty
Kupił pancerniaki w teren, a nie buty drogowe(w których takich problemów nie ma), albo... faktycznie kupił szmaty :lol:
U mnie nie ma gum na podnóżkach, kolce się wbijają w adidasy i jest fajnie.
U mnie właśnie są jakieś przez co jak kiedyś ściągnąłem, żeby zobaczyć to kolce wyglądają jak nówki
narzekanie narzekaniem, ale będziesz dziękował że je masz w podbramkowej sytuacji jak ci nogę uratują…
No tego jestem pewien
Już w ogóle jakoś pewniej się nogę wystawia i stąpa na ziemieć jak trzeba się podeprzeć przy niepewnej sytuacji
I jak, dalej cisną?
LóL nie jeżdże teraz to nie wiem
Poczekam na wiosne to napisze
Heeeh
Fota na moim przyszłym moto
http://www.youtube.com/watch?v=x_s942GXLLw
Na dniach powinienem dostać wszystkie filmiki to coś sklecę na swój kanał
DT się trochę podrachała no ale cóż Bywa
Ciągnie znowu ale postanowiłem, że do sprzedaży ją jednak bardziej po oszczędzam
A do butów się i przyzwyczaiłem i się dopasowały - jest już git
DT idzie do żydaż
Te buty zachowują sztywność?