Raz już jeździłem ale teraz coś słabo ze śniegiem :{ By musiało naebać tak o !
_
…
…O…
…||…
…|…
…/…
…/…
TYLE ŚNIEGU NAEBAO ! ![]()
kondzio94 napisał:
polatałby teraz po śniegu xD
RudY napisał:
ale teraz coś słabo ze śniegiem :{ By musiało naebać tak o !
HERETYCY !!
a kto to takiżxD pierwszy raz takie słowo słysze hahahwrona napisał:
HERETYCY !!
Też mam takie formy i sprawdzają się kilka razy mi nogę już uratowały ;p
Dzisiaj jeździłem w nich i tak…
Nie dość, że mnie kur**a przy samym zakładaniu bierze ![]()
Jakby klamry i paski były jakoś przesunięte względem siebie - nie wiem może się musi dopasować.
To jeszcze mnie lekko uciska tu i tam - też może się dopasuje.
Poza tym głupio się wrzuca bieg i hamuje na tył
Ale to wiadomo trzeba się przyzwyczaić
RudY napisał:
Nie dość, że mnie kur**a przy samym zakładaniu bierze :P
Jakby klamry i paski były jakoś przesunięte względem siebie - nie wiem może się musi dopasować.
Na tyle to powinno się dopasować, może źle ściągasz materiał, i dlatego jest krzywo ;)
RudY napisał:
To zależy, gdzie cie uciska. Buty nie powinny cisnąć... To nie kask, że się dopasuje :/
RudY napisał:
Poza tym głupio się wrzuca bieg i hamuje na tył :P Ale to wiadomo trzeba się przyzwyczaić
Pare godzin pojeździsz, przyzwyczaisz się, to potem bez butów na moto nie wsiądziesz ;)
RudY napisał:
Dzisiaj jeździłem w nich i tak...
Nie dość, że mnie kur**a przy samym zakładaniu bierze :P
Poza tym głupio się wrzuca bieg i hamuje na tył :P Ale to wiadomo trzeba się przyzwyczaić
RudY piczko nie narzekaj :D
Bo dt akurat dobrze się jeździ bez butów, ale jak wsiadłem na yz to jazda nie jest możliwa w adidasach.
też na dt się średnio jeździło a butach a teraz na exc nie wyobrażam sobie jazdy bez butów ![]()
No jeszcze o jeden ząbek muszę dźwignąć wajche od biegów bo ciężko tam buta wcisnąć teraz … już chyba o 1 czy 2 dźwignąłem…
Poza tym muszę ściągnąć gumy z podnóżków bo na buty się jednak nie nadają bo się ślizga i nie ma takiego poczucia twardości ![]()
kupiłes szmelc nie buty
heheh
wrona napisał:
kupiłes szmelc nie buty
Kupił pancerniaki w teren, a nie buty drogowe(w których takich problemów nie ma), albo... faktycznie kupił szmaty :lol:
U mnie nie ma gum na podnóżkach, kolce się wbijają w adidasy i jest fajnie.
U mnie właśnie są jakieś przez co jak kiedyś ściągnąłem, żeby zobaczyć to kolce wyglądają jak nówki ![]()
narzekanie narzekaniem, ale będziesz dziękował że je masz w podbramkowej sytuacji
jak ci nogę uratują…
No tego jestem pewien ![]()
Już w ogóle jakoś pewniej się nogę wystawia i stąpa na ziemieć jak trzeba się podeprzeć przy niepewnej sytuacji ![]()
I jak, dalej cisną?
LóL nie jeżdże teraz to nie wiem ![]()
Poczekam na wiosne to napisze ![]()
Heeeh ![]()
Fota na moim przyszłym moto ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=x_s942GXLLw
Na dniach powinienem dostać wszystkie filmiki to coś sklecę na swój kanał ![]()
DT się trochę podrachała no ale cóż
Bywa
Ciągnie znowu ale postanowiłem, że do sprzedaży ją jednak bardziej po oszczędzam ![]()
A do butów się i przyzwyczaiłem i się dopasowały - jest już git ![]()
DT idzie do żydaż
Te buty zachowują sztywność?