Eaa tam wyśmiewają
Ja mówię, że to malowanie podchodzi pod custom (custom … hmm… nie wiem weźcie mu to ktoś wytłumaczcie :P)
brak angielszczyzny boli
custom oznacza własny nietypowy , w żargonie forumowym najczęściej używany jako określenie tuningu skutera, np custom kibel by Jan Kowalski , czyli własny jedyny niepowtarzalny projekt
a tam wy się kurwa nie znacie mi się podoba to malowanie bo jest takie inne jak wszystkie i nie świeci się jak psu jajca a w tuningu własnie licza się swoje pomysly :shock:
tuning optyczny po którym nie poznasz ze to akurat ten model tak po prostemu xD :D tak tak ze mna za felgi ;PPRudY napisał:
custom
janica94 napisał:
a tam wy się kurczę pieczone nie znacie mi się podoba to malowanie bo jest takie inne jak wszystkie i nie świeci się jak psu jajca a w tuningu własnie licza się swoje pomysly :shock:
ta malowanie olejną :lol:
wrona napisał:
brak angielszczyzny boli
tak troszeczkę :-D
[ Dodano: 12-01-2010, 20:21 ]
Danielson napisał:
felgi
już wysłałem ale musiałem 2 razy na pocztę jechać bo prąd im się skończył :lol:
a prad się konczy ? xDkrzysiek508 napisał:
bo prąd im się skończył
Spojrz na mojego RIP speeda to byl taki pseudo amatorski custom ale cos z customa tam pachnialo
a prad się konczy ? xD
pojechałem 1 raz... a na poczcie ciemno i głucho poszedłem na tylne wejscie i powiedzał mi listonosz, ze prądu ni mo. pojechałem za gozine i prąd był :mrgreen:
krzysiek508 napisał:
żebym wszystkich w domu zatruł??? :lol:
A kto powiedział ze masz to w domu robic :?: :?: Masz poprostu znalesc jakieś pomiećszczenie nagrzac tam i pomalowac :!:
A po malowaniu widzę ze na szybkiego było zrobione ale mogłes lepiej czarnym matem go na szybkiego prysnac i byoby o niebo lepiej niz teraz jest :-P
a po cholere się teraz ma męczyć jak za 2 max 3 miechy pewnie już będzie pewnie w okolicach 20stopni to pomaluje wtedy
Ej ja małowałem pierwszy raz pistoletem i wyszlo mi zajebiscie PAtrz w moim temacie na biało małowałem. A Tobie to wyszlo jak poł dupy z za krzaka
a huj przecie to będzie stunt skuczka :mrgreen:
krzysiek508
Zamiast stunt pały rób mega customa takiego najlepszego w PL !
cos jak moj speed ;PZamiast stunt pały rób mega customa takiego najlepszego w PL !
Danielson napisał:
cos jak moj speed ;P
o czym Ty gadaszł xD
Zamiast stunt pały rób mega customa takiego najlepszego w PL !
wole stunt :mrgreen: :mrgreen:
[ Dodano: 13-01-2010, 15:39 ]
zeby kasa była to się by cos dojebało ale taką?? naprawde wole stunt :-D
zeby kasa była to się by cos dojebało ale taką?? naprawde wole stunt :-D
a gibasz cosą
trochę gibałem ale od wiosny będzie ostry trening z norkiem
nie jest taki zły jesteś z Lidzbarka blisko Działdowałmoże wpadniesz kiedyś
A macie tam w Działowie miejscowe co by psy nie zajeżdżały??
[ Dodano: 13-01-2010, 18:33 ]
hamulce mi zamarzły :lol:
a pierdolita kurwa mac ja przed biedronka kiedys jezdzilem i huja ci zrobia na prywatnym parkingu xDkrzysiek508 napisał:
A macie tam w Działowie miejscowe co by psy nie zajeżdżały??