Dobrze jest
bez rejestracji będzie lepiej bo i tak nie możesz nim latać
ale po cholere mam ją sciągać jak bede musiał ja załozyc , jak bede wyjeżdzał na droge , sprubuje jescze wykombinować mniejszą tablice , ale ponoć policja tych mniejszych się czepia ;/
ja pierddole szkoda ze ten wydech jest tak zniszczony bo te gładkie fragmenty się tak fajnie łatwo poleruje , i jest bardzo fajny efekt , , juz po samych papierach wygląda prawie jak pokrywa ,a co by było jak bym miał maszyny z polski … na fleszu widać najmnijesza ryske ale wrealu juz ten fragment mam prawie efket lustra , jak się kurwa łatwo i fajnie poleruje …
ten wydech wygląda jak by jakis zmutoway homik go obgryzał takie ma wrzery od rdzy …
a no ładnie ładnie… poleruj go całego !
tylko własnie się nie da jest tak powgryzany , że musiał bym go zeszlifowac o pare mm
jak by ten wydech mógł ślicznie wyglądać , jak by nie był tak zjedzony przez rdze , mam nadzieje że chrom pokryje te dziórska bo wydech wygląda jak by wpieprzały go chomiki…
Podobno do chromu wszystko idealnie ma być równe bo będzie to wszystko widać
tak dowiadywałem się co i jak , spolerowanie 40 funtów , sam chrom 20 ;/
moze w weekend bede miał maszyne z druciakiem to to wyprowadze , ale nie wiem czy da rade , zobaczymy
dziś polakierowałem listwe , miałem co do niej inne plany ale …
Coś się zmieńiło poza otoczeniem? :mrgreen:
ta ale na gorsze , składam go jzu pod przegląd ma załozony licznik , lampe z tyłu tą kosc tylko estetyczniej trochę niz w serii bez tego stelaża , i na lepsze to tylko wydeh , kupiłem druciak i trochę się z nim pobawiłem ale nie ma prawie różnicy
sorry za jakos foty
zrobiłem naklejki które nawet z bliska nie zalatują wiochą matka z roboty przyniosła taki papier na którym drukuja naklejki na butelki itp , jedyne co muszę zrobić żeby ładnie wyglądało to równiutko wyciąć , planuje cały ten plastik przed kolanami dajw naklejki , ale nie zasadzie sticker bomb że jedna na drugiej tylko będzie widać czarne
wplety typu fox shift iicon itp
ładnie naprawdę… A w PL można kupić taki papier?
ciężko powiedzieć ale pewnie ta , tzn nie są to arkusze A4 to są takie piaery wielkosci , około 10cm x 8cm , ale daje rade sprubuje pobawici się trochę z logiem żeby uzyskać lepsza jakośc i bede robił naklejkczki forumowe , po złotówce za sztuke , przyjade do PL i jak beda jacys chcetni to porozsyłam
ja jestem chętny xD…
coś chyba dozwnik się rozregulował
bo kopci co raz bardziej , nie odłączam bo to jest seryjna 50 cc której naprawde niewiele brakuje do zatarcia :)ale tak czy siak chyba go odłącze i bede robił mieszanke sam bo jescze mi przeglądu nie przejdzie … ;/
to nie foto jest takie wyblakłe tylko taka chmura się zrobiła
i nakeljeczki będzie ich więcej ale szukam jakis fajnych wzorków
te białe lewej wywale ale strasznie cieżko się je skubie
edit
a nie patrzcie na liczniki na kierze itp , powoli robie go pod przegląd
tak wiem ppp ale mam ciekawego pomysła , powiedzcie co o tym sądzicie ?
kierownnice dać kompletnie prostą ( coś na tej zasadzie tylko szerszą i solidniejszą http://allegro.pl/kierownica-zoom-prosta-srebrna-profil-i1643869556.html )
i wstawić ową kiere w wieżyczki od slidera nkd.
do tego seryjne felgi dać w chrom , z przodu bemben pomalować pod kolor plastików.
i oczywiscie na kierze będzie licznik od f12 i kobmunuje do niego też jakas chromowaną obudowe
CO O TYM WSZYSTKIM MYŚLICIE
ta kierownica będzie wyglądała komicznie