sorry trochę daleko w niedzielę mam komunię w rodzinie
No i dupa. W marketach nie mają żarówek do piździków. Pozostaje mi jazda na długich.
Jak kto ma to przygarnę (oczywiście za opłatą)
a potrzeba coś takiego, lub zamiennik
http://www.motolux.pl/skutery/index.php?p172,zarowka-12v-35-35w-banka
Nie ma żarówki, nie jadę.............. może dojadę później, jak kupię żarówkę........
Panowie i Panie - koło 11 rano żona dała mi wychodne :) Jak na 12 dojadę do Toszka to ktoś będzie jeszcze? A może ktoś koło południa sie wybiera? (jak nie będzie lało oczywiście)
u mnie zmieniły się plany , jedziemy tz. ja , moja , Damian i jego syn ale dopiero koło 11 a co lepsze dlaczego jedziemy później - bierzemy namioty i zostajemy na integracyjny , więc wybaczcie ale dojedziemy później , grilla oczywiście wezmę - tego drugiego .
A2_D2 nie tylko tobie padła żarówa - u mojej też jedna padła , tyle że ona ma 2 i jedzie na jednej - liczę że się szybko zjara bo to typ H4 2x18 wat po 18 wat. :-))
WODZU na kerą jesteś w stanie dotrzeć do Bytomia - to razem pojedziemy dalej na więcej maszyn .
Mam jutro spowiedź ale myślę że na 12 mogę być w Bytomiu - ale to jutro dam znać :) Być może i R2_D2 też się wyrobi - trzynajcie za nas kciuki :)
WODZU napisał:
Mam jutro spowiedź ale myślę że na 12 mogę być w Bytomiu - ale to jutro dam znać :) Być może i R2_D2 też się wyrobi - trzynajcie za nas kciuki :)
ok to się sprężaj z konowałem i o 12 czekamy na ciebie w Bytomiu na parkingu przy urzędzie miejskim , a wcześniej daj znać na forum jak już będziesz wyjeżdzał .
jezeli dojedziecie max do 13 na pyskowice to na przeciwko biedronki jest sklep motocyklowo skuterowy,biedronke widac z trasy mario wie kaj -maja tam szeroki wybor zarowek i niedrogoR2_D2 napisał:
Nie ma żarówki, nie jadę.............. może dojadę później, jak kupię żarówkę........
super Darku - mam nadzieję że i ja na 2 żarówy się załapie , aha bo zapomniałem - będziesz jutro na zlocie ?
wam to fajnie ja nie moga zostac musze jeszcze duzo maneli popakowac i w niedziela wyjazd do roboty kolo 18 autobusem :) cholera wolalbym na miejsce cisnac skutem
oczywiscie jutro sie widzimy -przyjademy z andrzejem zaraz po robocie tzn kolo 15,30-16,00 jakos tak bydziemy -telefonem znajdemy sie
pozdrawiam
Ok czyli kto jedzie rano to wiadomo zbiórka o 08:00 reszta dojedzie i się zdzwonimy Wszystkim życzę szerokości i uważajcie na siebie. nr do mnie 789-454-987 wrazie w
maly deszcz nie straszny byda jak pisalem
tz o kerej bo my ok 13 bedemy w Pyskowicach
I po imprezie jak zwykle ani deszcz ani wiatr nas nie przestraszył nie obeszło się również bez tradycyjnego grilla za parę godzin udostępnię fotki a za kilka dni film
Po zdjęciu zbroi z pisiora kapało :) Teraz 4xStrong :)
Nie ma to jak suche ciuchy... Jak miło i ciepło. Ale i tak impreza udana.
a mnie dziad w robocie zalatwil ze wrocilem do domu o 19,03 z pracy wiec dupa ze zlotu chyba ze jutro podjade z rana choc fotki nastukac a potem skuta do garazu na postoj :( --oczywiscie czekam na foto-reportaz
pozdrawiam
Takie małe info do wszystkich którzy byli na zlocie:
Uważajcie!!! Bo jak sie WODZU wkurwi to nawet mokrą gazetę przedrze w pół... Więc uważajcie...
seba jak tam z fotkami ?