tak teraz na to patrze i jeżeli myślisz ze będę wklejać tło w każdą zasraną szprychę to nie masz na co liczyć ale troszkę to zaraz poprawie
gdyby nie ta wiesniacka kiera to bym powiedzial ze zaje biscie
Yyy wrona nie dokończyłeś projektu DT SM :[
Przed
Pooooooo
KIerownice ktoś mi z forum robil ale nie pamietam kto xD
Zrób jeszcze wydech, i będzie ekstra
KIerownice ktoś mi z forum robil ale nie pamietam kto xD
Jak to nie pamiętasz ktoś! :evil:
Grabisz sobie, oj grabisz...
takiego matrixa bym chciał
w tło mi się nie chciało bawić a kolory jakieś takie sztuczne pomimo tego że zmieniałem tylko kanapę i tunel , i w realu zerwał bym resztę naklejek , oraz dał kiermane , tutaj żadnej pasującej ie mogłem znaleźć
zerwać naklejki w photoshopie można co do VS to kolory mi się nie podobają a poza tym ok ;p
Mafioz napisał:
zerwać naklejki w photoshopie można
wiem że można bo zobacz ze kilku nie ma ale nie chciało mi się reszty :)
panie Damianho, jak pan taki kozak to zrób pan tak żeby wyglądało realistyczniej
to miał być lowrider ale kiepsko coś wyszło
edit
to był pierwotniak
tło olałem , bo jak pomyślałem że mam je wklejać w każda szparę w amorze , w felgi i dziury w tarczy , to mi się odechciało
Wroński, dopiero teraz zauważyłem tego Twojego lołrajdera.
Masz, robione dosłownie 5 minut:
Prosty zabieg a o ile bardziej realistycznie
coś fotka nie działa i jescze powiedz co to za prosty zabieg pod warunkiem ze robisz tow gimpie
Wystarczy zmniejszyć jasność, bo do nocnego tła dałeś oświetlony dziennym światłem samochód. No i zrobić cień pod autem
Jeszcze by się tam przydał ktoś w środku, bo z reguły lowridery same nie skaczą
Damianho napisał:
lowridery same nie skaczą
a włąsnie bardzo często są robione na pilota :)
wrona napisał:
a włąsnie bardzo często są robione na pilota :)
No to gdzie kabel ? :D
bluetooth durniu!!
wrona napisał:
bluetooth durniu!!
srutuf :P radiowo debilu! Blutuf to za słabe gófno do tego :P
wiem to było tak ironicznie powiedziane bo kabla mi się nie chciało robić bo by to zepsuł
i takie pytanie Damianho , przyciemnić to nie problem , ale jak zrobić taki właśnie ładny cień
i jak w BWS’ie zrobić slicki , bo próbowałem, smużeniem i nie , z desperacji spróbowałem rozmywaniem ale też nie wyszło