v-max waszych maszyn!

norbert1710
No ale powiedz te 100 km/h na prostej? jezeli tak to bede musial cie wysmiac..

powiem Ci tak, przyspieszenia nie mam, ale może coś jest w przekłądni że v-max jest, roxy p tuningu siadają, wgl u mnie w okolicy nie ma mocnego na mój skuter, mówiąc o 50 tuningowanych :) On kręci niebotyczne obroty, cały silnik od nowa składałem, bo miał wade fabryczna rozrządu...

50ccm 4t 80max pojdzie.

naprawde ja 90 jade lekko sprawdzałem z wieloma samochodami, skuterami itd, niestety filmiku nie zrobie ponieważ linka mi je*ła

Tak z gorki a na gps pewnie 75km/h tyle nie bede ciagnal tematu bo wiem swoje co taka 50 moze, ja mam 70ccm 6km do tego dwa t i mi jest ciezko wyciagnac 95km/h do tego licznikowe bo naprawde jade 87km/h..

Romet 727 ECO koła 10 Cali, wymieniny cylinder,tłok,moduł,wałek rozrządu,rolki 8 gram
na prostej 77km/h ( z GPS )
- w planach kupno rolek 7 gram bo na tych co mam nie osiąga full obrotów
- wariator i sprzęgło ??
- lusterka bo sie skłądają od wiatru :/
- tłumik bo pordzewiał ( jeżdze w zimie )

chciałbym koło 90 poleciec jeśli to możliwe :D

czytając posty 77 to chybaniezły wynik ....

Matt_at napisał:

Romet 727 ECO koła 10 Cali, wymieniny cylinder,tłok,moduł,wałek rozrządu,rolki 8 gram
- wariator i sprzęgło ??

ale mi informacja wymieniony cylek, tlok nic nie mowie piszcie od razu jaka pojemnosc

Matt_at napisał:

- wariator i sprzęgło ??

ale mi informacja wymieniony cylek, tlok nic nie mowie piszcie od razu jaka pojemnosc

cylinder,tłok,moduł,wałek rozrządu ( pisało MOTORSPORT ) więc obstawiam że to jakieś CHINA - kupione w pakiecie
-80 cm3
- rolki najtańsze

na serii- blokowany moduł 75km/h porducent podaje bez blokad 85-90km/h

Leone rk50s v-max 50 i drgania jakby rakieta startowała, odblokowany podobno :D to jest moc:D

Quantum 4T po prostej,nie pod wiatr około 95km/h, w dużą górę około 70km/h, po prostej pod wiatr około 80km/h choć jak zdarzył się wiatr że mi kask z głowy zdzierało to osiem dych nie dobije a z góry jak to z góry pewnie może lekko 100km/h przekroczy a może nie przekroczy jeszcze tak na złamanie karku nie jechałem to nie wiem, prędkości miezone GPS.
Spalanie około 3,2L na 100km
Setup:
Gaźnik od silnika 150ccm 24mm
Króciec ssący z quada 200ccm
Głowica z największymi zaworami i kanałami jaką udało mi się kupić
Cylinder 90ccm
Wariator malossi multivar
rolki 8,5g
Wymieniona przekładnia w kole na dłuższe przełożenie
I mam nowe zdjęcia jak łamią się elementy nośne skutera który jeździ z większymi prędkościami niż na to pozwala seryjny silnik. Pewnie je niedługo dodam do swojego starego tematu gdzie złamała mi się sztyca.

Mój Piaggio sfera 50 40km/h silnik na dotarciu od trzech dni.V-max podam jak już będzie przetarty ;-)

To po co piszesz w temacie jezeli nie jest to vmax bo jest na dotarciu?..