Tuning Neos By Parki94, Teraz Wydech;>

w sumię mogłem ją dac bliżej, ale wtedy by się tak mocno nie trzymała, a na instrukcji było tak pokazane :lol:

To stopka pewnie teraz będzie tak wystawac koło pokrywy przekładni nie ładnie będzie trzeba bylo dac ja blizej srodka no i naprawde umyj te moto bo ja to bym się wstydził na twoim miejscu cos takiego pokazac

No no mycie by się przydało :stuck_out_tongue: ale po za tym to spoko :wink: a i pomyśl jeszcze coś z tą stopką boczno :slight_smile:

siemka
dawno nie pisałem :smiley:
zamówiłem nie dawno mostek na allegro, już przyszedł i zamontowałem :lol:
kiere zapożyczyłem z rowera :mrgreen:
oto efekt :->

troszeczkę go umyłem w piwnicy :wink:
gdzieś tak pod koniec marca będę kupował wydech, najprawdopodobniej tecnigas next r :stuck_out_tongue:

o widzę że masz ten sam mostek jak mój :stuck_out_tongue:

No ładnie :smiley: Widzę że kiera ta co Ci wysłałem, o ile mnie wzrok nie myli :smiley:

Pozdro :slight_smile:

spoko wygląda. dobrze by bylo jakbys zmieńil te ochydne manetki

Co tak daleko te przełączniki zamontowałeś?

Przełączniki od chinolaż :stuck_out_tongue: Ile dałeś i gdzieś

P.S. Nóżka wczoraj doszła :smiley:

Witam kolegę :smiley: Ładny neos musimy razem pojezdzić na nowy sezon.

mateuszpasiu wzrok cię myli :stuck_out_tongue:
to nie jest ta co mi wysłałeś linka :lol:

pns kiedyś zmieńie te manetki, na razie to wydech jakiś muszę kupić :->

Dywersant bo musiałem jeszcze linke ssania zamontowac jak bym dał ssanie bliżej to by mi się linka nie zmieściła :-/

Jasiu226 przełącznik jest przeznaczony do wilgi :mrgreen:
lecz musiałem go trochę przerobic, żeby się zmieścił,
a kupiłem je w Bytomia na karbiu(dzielnica) za 45zł a na allegro jest za 60zł+koszty przesyłki :-/

Harnik95 kiedyś śmigniemy razem :mrgreen:

No no jednak kierownica bmx robi swoje :slight_smile: Ładnie ładnie Kuba :slight_smile:

Zaniedługo jadę oglądac sportowy wydech. Jak dobrze pójdzie to w środę już będę miał go zamontowanego :smiley:
A jaki to jest wydech dowiecie się w tym tygodniu :->
Jeszcze sprzęgła nie zamontowałem :-/ , czekam na dzwon który bedę zamawiał pod koniec marca :lol:
Wczoraj miałem urodzinki to się kasiurkę uzbierało :stuck_out_tongue:
Pozdro :slight_smile:

Ano to wszystkiego najlepszego - jakoś tak wyszło że nie złożyłem przez forum :stuck_out_tongue:
Czekamy na UP :slight_smile: powodzenia ;]

tak jak mówiłem :lol:
dobrze poszło i dzisiaj kupiłem wydech
Yasuni Z

brudny skuter, bo zdjęcia jak zaraz przyjechałem, jechałem max 95km/h, ale licznik mi kłamie :-/
poprawiło mi się też troszkę przyspieszenie, lecz najbardziej moment obrotowy :wink:

Wydech spoko. Ile za niego dałeś. Ale czysty ten neos niema co

Ciekawe jaki czysty Ty byłeś. Ile dałeś za jaśkaż

Teraz powinies smigac jak gosc ile dales zakomin??. I wes umyj moto normalnie ja to bym się wstydzil wstawic cos takiego

bez urazy ale wygląda jak by obsrało go stado ptaków , UMYJ GO !! proszę :smiley: i powiedz ile dałes za Yaska

sorry ale coś mi w nim nie pasuje i nie podobają mi się jego kolorki :frowning: