nie no jest spoko
na poczatku się wkurzylem za ostrzezenie ze cos tam zly tytul dalem tematu chyba ze zamiast wariator napisalem wariat (wa lolz chlopaki ostrzezenie za to to zal) ale potem juz spoko
jednak tamto forum mi się bardziej podobalo mimo ze byl tam balagan to jednka mialo to cos…
JA tego forum oceniaż nie mogę - bo na starym byłem tylko przez chwilą pod koniec jego istnienia…
A co do strony głównej jednośladu - dlaczego w dzialach Testy, Opisy, Technika, Tuning jest tak mało artykuł?w??? Niemożecie przenie?? ich ze starego jednośladaż?? :-/
A mi się podoba praca modów gdzie ktoś zaspamuje to od razu widzę: Autor postu otrzymać ostrzeżenie
@ Hokster,no mam dużo do twojego moderowania , nie zazdroszczł czy coś takiego bo nie jestem taki :573:
Dostaże? modaż To OK , ja się nie rzucam tylko tak jak mówili na starym forum. Byże? tak naprawdę niczym , “500 postów i 0 wiedzy , no przepraszam” - cytat Denisa.
siemano chcem kupić ogara 900 ale nie jestem pewny co do niego czy moze nie byl by lepszy skuterek nie wiem czy te ogary się nie psuja jak by co to odp na gg albo tu
Tak, psuja się. Warna dla ervina !!!
e tam warna, bana od razu
Jako że nie było mnie dłuższąchwilą na forum, może ktoś by mi wytąumaczyć wreszcie o co chodzi z tymi podpisami u połowy userów ? Chodzi Wam o to że przez pewien okres byłem bardziej aktywny na innym forum ? no powiedzcie o co się obraziliżcie bo jak czytam wasze podpisy to ze śmiechu nie mogę - strzelacie fochy jak dzieci z przedszkola ! Kiedy inni mówili mi że jednoślad spada na psy i przenoszą się na inne forum myślałem że to bujda, ale teraz kiedy postanowiłem wrócić na stare śmieci i widzę co tu się dzieje z dużą niechęcię chyba opuszczł to forum ;|
Mucha nie podoba się to wypad :-/
Powiem tak… na początku forum było bardzo mizernie, a teraz forum się rozbudoważo i jest okey. Ciekawe kiedy wprowadzone zostanć nowe rangiż??
I chciałbym tu zamieścić jeszcze 1 drobną uwagą:
Jak na początku było tylu modów i stawiali warny czasem nie bardzo wiem za co to teraz ci najlepsi, gdzieś wyparowali… Często w tematach wypowiadają się jakieś dzieci, co pie*&^(? takie głupoty, że ?al, brak nam profesjonalistąw…
Matek23 napisał:
Mucha nie podoba się to wypad :-/
Jak na początku było tylu modów i stawiali warny czasem nie bardzo wiem za co to teraz ci najlepsi, gdzieś wyparowali... Często w tematach wypowiadają się jakieś dzieci, co pie*&^(? takie głupoty, że ?al, brak nam profesjonalistąw... ;-) :-(
Widzę że Tobie też coś nie pasuje ! A jak będziecie tak każdego żegnali to NAPEWNO będzie to forum profesjonalistąw <lol> zastanówcie się lepiej dlaczego coraz więcej osób stąd odchodzi !
Najpierw przychodzisz i stawiasz fochy a potem mówisz, że mi też coś nie pasuje.
Nie wiem czy zauważyłeś ale forum się rozwija, nie żegnamy każdego, ja też cie nie żegnam, tylko Ci proponuje ( że to tak nazwiemy )
Qrwa!! :514: Otwieram dziś jednoślada, a tam w TUNINGU MECHANICZNYM 6 tematów z TO CZY TAMTO!!! :514:Pytania “Jaki ***”, "Co wybrać? ***, czy *" do TO CZY TAMTO!! Co to ma był?? GDZIE JEST JAKI? MOD?? ROBI SIĘ SYF JAK H!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :514:
wedlug mnie przydaly by się jeszcze z 2 osoby ktore maja trochę oleju w glowie i zadbaly by o forum … ogolnie to i tak jest tu wmiare spokoj w porobnaniu z s-t … :lol:
mody mogły by się bardziej zając modowaniem haha ;p bo ja dostaje warny za gówna a ci co dubluj tematy nie dostają nic, sporo jest zdublowanych tematów
za jakie gówna masz te warny?
PosT niC nIe wNoSi Do TeMatU
Też jestem za tym, żeby zmienić modów... To jest malaria co oni robią, a raczej nie robią... 8-)
ale wczoraj widziałem jak dwóch było na forum, jeden dał warna Robertusowi (za te filmiki) a drugi dał bana Robertusowi
Kowal napisał:
ale wczoraj widziałem jak dwóch było na forum, jeden dał warna Robertusowi (za te filmiki) a drugi dał bana Robertusowi
Ban był słuszny. Wszystko jest śmieszne do czasu. Jakieś sugestie to jest admin.
wiem że słuszny, odnosiłem się do wypowiedzi jasia226
Bany banami, ale samo banowanie/ostrzeganie to nie wszystko! Trzeba usuwać tematy/posty, panować nad tym… :roll: