Test porównawczy wariatorów

Ja nie przesadzam gdyż nie pisze takich bredni. Aby skuter szedł 120km/h to już musi mieć trochę w sobie i każdy kto trochę siedzi w skuterach o tym wie.

Od chodzisz o tematu. Chrzanisz mnie to co koleś pisać ze mu 120 leci. Ja mowie o tym ze mówisz ze chinole są do kitu i mówisz ze strasznie licznik zawyża w czym nie masz racji :mrgreen:

Ty odchodzisz nigdzie nie nasmiewałem się z chinoli. Od początku tepie tylko bajki o v maxie czy to chińskie czy japońskie czy wegierskie. Bo pewnie nie wiesz żeKeeway jest tej produkcji. A liczniki zawyżaja u wszystkih a już kolegi wyżej mega. Ale częściej użytkownicy tego forum. Tyle ode mnie.

przemas22, nie chcą się z tobą w żaden kłócił ale liczniki nie wszystkim zawyżają, mi np. zaniża o blisko 3km/h jeśli wierzyć gps. I chińskie to nie to samo co japońskie czy włoskie ale standard jest coraz wyższy i jakość chińskich produktąw jest coraz lepsza Adi, keeway’e to najlepsze skutery jakie są za tą cenęale są lepsze w cenie wyższej i mówił tu o nowych nie porównuje używki z nowym. Każdy skuter można dojebać w bardzo krótkim czasie jak się go katuje jak to się mówi: “się dba się ma”

Odpowie mi wkoncu ktos normalny na moje pytanie???

Polini Speed Control nie cieszy się zbyt dobrą opinią, w ogóle ten test wydaje mi się z d*py wyjęty, bo Multivar to naprawde dobry wariator. Te wariatory były testowane wyłącznie na rolkach dośćczonych do zestawu, taką To się nie dziwie. Borek02, jak masz minarelke to bierz Hebo. Ale słyszałem że paski doświdczone do Competition Plusa są lipne.

Nie cieszysię u osób które na oczy nie widziały Polinieego dadajmy. Ale co do test to jak juz mówiłem też 0 obiektywizmu w nim