Coś mi sugerujesz z tym ryjem???
[ Dodano: 2008-12-23, 22:26 ]
http://forum.jednoslad.pl/viewtopic.php?p=35528&sid=3623f7b82cfbb7d153cbe5b1fdbf6c7c#35528
i nie mów, że z ryjem :roll:
Nie robcie off-topica.
Polecam Next-R’a, sam go mam, a moj kumpel ma lasera. Jedno i drugie sam regulowalem (no wiadomo co u siebie to u siebie :D) i on mnie bierze na odcinku 1km moze o 20m,ledwo, LEDWO.
kozikowski11, a macie takie same skuty i tem sam setup??
Z tymi koniami to zależy od setupa i regulacji też wiele,
ale co Ci po Twoim Tecnigasię jak Cię brałem przy tylko odblokowanym scoocie teraz jak mam Laserka to możesz tylko spaliny wąchać xD
[ Dodano: 2009-01-02, 01:14 ]
Co do 0,7 KM dla jednych to wiele, dla innych mało. Dla nas użytkowo to nie, aż taka różnica, ale w wyścigach liczy się każda 0,1 KM, w sporcie ważne są ułamki sekund…
mam kupowac zamiar tłumik stage6 pro replica chron/czarny i wario strage6 sport pro, myślicie że to dobry wybur?? bo wario od razu jest dostosowany do tego tłumika…
albo namiary na lasera x-pro do keewaya albo minarelli, bo nie mogę znajsć do tego typu skutera laserka
co do s6 pro replica to jest ladny wydech sam go mam, ale to ze nie będziesz musial nic regulowac to wydaje mi się nieprawda. sam tak chcialem zrobić, ale przecież w kazdym skuteze sa inne regulacje(rolki itp.). moim zdaniem to jest pic na wode zeby lepiej się wariatory i tłumik sprzedawaly. co do lasera to na s&d.pl go nie ma ale jest na sc.pl tylko ta cena 760zl ;/
nawet jak będzie trzeba regulowac ten wario to nic ale co myśliś o nim??? jak wyreguluje go z tłumikiem to ładnie się zegrają???
sebabobo92, na S&D jest laser za 485 zl ja go mam i jest git wwalilem go od razu i bylo git
polecalbym wymieniłeś wario na malossi
ja lasera od razu z wariem malossi wwalilem i jest git
ReKoRd, to podaj linka!
Nie spamuj
Zadzwoncie do S&D bądx mielocha, albo jednośladu na sklep i zapytajcie czy mają do danego typu skutera i w jakiej cenie to wam all powiedzą.
Autor tematu nie pisał nic, chyba dostał dużo wystarczających odpowiedzi, tak więc zamykam;)
A jak coś to na PW i odblokuje.