Śląska Grupa Mototowerowa co z majówką ?

wjazd 5zl

Kapuchon napisał:

Wie ktoś ile i czy we wszystkie dni płaci się za wjazd samochodem ?

ja ci nie pomoge jak co to ktos z chlopakow co tam byli ale mysle ze duzo wczesniej trzeba na parkingu samochod zostawic ale ile nie wiem ze 10 lat samochodem nie bylem pod wesolym czy zoo

krzysiu na teren przy grilowych domkach ?

KrzysiekP napisał:

wjazd 5zl

Niezależnie od dnia czy może tylko w weekendy ? Chodzi mi o ten parking zaraz koło domków gdzie robimy grilla.

tak. wjazd od parku na parking jest 5zl ale jesli zlapia cie bez zezwolenia w innym miejscu to kosztowny mandat

panowie gdyby była pogoda ( jutro ) to co byście powiedzieli na rekonesans Pławniowic ? znalazłem jeszcze cosik takiego
http://noclegi.onet.pl/zagiel-niewiesze,niewiesze.html
a na pewno jest tam więcej jakiś miejsc na wypadzik

CEFA napisał:

1 foto zapierdzielaczek mario 4t i inca krzycha potem cbr od ostrego i co tam jeszcze kogo 4 spzret ?

a dlaczego zapierdzielaczek ? :-))

Niestety ja nie mogę zrobić rekonesansu - pracuje dziś i jutro, ale może ktoś da radę.

Mario1 napisał:

CEFA napisał:
1 foto zapierdzielaczek mario 4t i inca krzycha potem cbr od ostrego i co tam jeszcze kogo 4 spzret ?

a dlaczego zapierdzielaczek ? :-))

mariuszku przeciez wiesz :)

pogoda na jutro
http://www.twojapogoda.pl/polska/slaskie/gliwice/godzinowa/3

to wyglada ze jutro w koncu dzien bez deszczu - jakos nie wierze ale zobaczymy

co do wypadziku sam wiesz mariusz jaka ciaplata pogoda zobaczymy po poludniu moze cos sie zmieni i jacys chetni na szybcika znajda sie

ale nudy , deszcz nie pada - jakieś pomysły ?

kupiles ta maszynke z fotki?

Własciwie to co jutro robiemy ? :D

KrzysiekP napisał:

kupiles ta maszynke z fotki?

jeszcze nie bo byłem przed samym zamknięciem , raty poprzez sigma , jakieś tam gratisy też daje ,
siedziałem na mim i powiem że skubaniec jest wygodny - dość nisko osadzone siedzenie , kierownica wyżej - faktycznie coś ala czoperka , muszę nad nim pomyśleć a nie brać na łapu capu tak jak auto.

OstRy napisał:

Własciwie to co jutro robiemy ? :D

no ja myślałem nad zbadaniem Pławniowic - z grillem ( jednio-dniowy wypad ) - ilu jest chętnych ? ma być pogoda.

a jaka kasa?

No pytanie , Oczywiście ze sie na jutro pisze :D

EDIT: A to jest 50 czy 125 ? ;p

ja moze sie załapie. a kiedy bysmy jechali? po południu?

ps. zniakam do sklepu pozniej odczytam