wjazd 5zl
ja ci nie pomoge jak co to ktos z chlopakow co tam byli ale mysle ze duzo wczesniej trzeba na parkingu samochod zostawic ale ile nie wiem ze 10 lat samochodem nie bylem pod wesolym czy zooKapuchon napisał:
Wie ktoś ile i czy we wszystkie dni płaci się za wjazd samochodem ?
krzysiu na teren przy grilowych domkach ?
KrzysiekP napisał:
wjazd 5zl
Niezależnie od dnia czy może tylko w weekendy ? Chodzi mi o ten parking zaraz koło domków gdzie robimy grilla.
tak. wjazd od parku na parking jest 5zl ale jesli zlapia cie bez zezwolenia w innym miejscu to kosztowny mandat
panowie gdyby była pogoda ( jutro ) to co byście powiedzieli na rekonesans Pławniowic ? znalazłem jeszcze cosik takiego
http://noclegi.onet.pl/zagiel-niewiesze,niewiesze.html
a na pewno jest tam więcej jakiś miejsc na wypadzik
CEFA napisał:
1 foto zapierdzielaczek mario 4t i inca krzycha potem cbr od ostrego i co tam jeszcze kogo 4 spzret ?
a dlaczego zapierdzielaczek ? :-))
Niestety ja nie mogę zrobić rekonesansu - pracuje dziś i jutro, ale może ktoś da radę.
mariuszku przeciez wiesz :)Mario1 napisał:
CEFA napisał:
1 foto zapierdzielaczek mario 4t i inca krzycha potem cbr od ostrego i co tam jeszcze kogo 4 spzret ?a dlaczego zapierdzielaczek ? :-))
pogoda na jutro
http://www.twojapogoda.pl/polska/slaskie/gliwice/godzinowa/3
to wyglada ze jutro w koncu dzien bez deszczu - jakos nie wierze ale zobaczymy
co do wypadziku sam wiesz mariusz jaka ciaplata pogoda zobaczymy po poludniu moze cos sie zmieni i jacys chetni na szybcika znajda sie
ale nudy , deszcz nie pada - jakieś pomysły ?
kupiles ta maszynke z fotki?
Własciwie to co jutro robiemy ? :D
KrzysiekP napisał:
kupiles ta maszynke z fotki?
jeszcze nie bo byłem przed samym zamknięciem , raty poprzez sigma , jakieś tam gratisy też daje ,
siedziałem na mim i powiem że skubaniec jest wygodny - dość nisko osadzone siedzenie , kierownica wyżej - faktycznie coś ala czoperka , muszę nad nim pomyśleć a nie brać na łapu capu tak jak auto.
OstRy napisał:
Własciwie to co jutro robiemy ? :D
no ja myślałem nad zbadaniem Pławniowic - z grillem ( jednio-dniowy wypad ) - ilu jest chętnych ? ma być pogoda.
a jaka kasa?
No pytanie , Oczywiście ze sie na jutro pisze :D
EDIT: A to jest 50 czy 125 ? ;p
ja moze sie załapie. a kiedy bysmy jechali? po południu?
ps. zniakam do sklepu pozniej odczytam