Śląska Grupa Motorowerowa ZAPRASZA!

bestia014 napisał:

ja panowie i panie będę na umówionym miejscu w Bytomiu a czy są planowane spotkania bo w niedzielę wyjedz am na 30 dni do warszawy

Wszystko obgadamy jutro :) Przywieź tylko składkowe bo będą potrzebne :)

a czy przypadkiem składkowe już nie poszły na wachę do ostrego na Sielpię ?

Mario1 napisał:

Nie.
Jako dawny skarbnik NSZZ ( dawno i nieprawda) Koduję wszystko w głowie :) Jeśli chodzi o kasę :)

WODZU napisał:

Mario1 napisał:

Nie.
Jako dawny skarbnik NSZZ ( dawno i nieprawda) Koduję wszystko w głowie :) Jeśli chodzi o kasę :)

Kto mi odda moje składkowe ?

Dziadek100 napisał:

WODZU napisał:

Mario1 napisał:

Nie.

Kto mi odda moje składkowe ?

Przyjedz jutro na spotkanie to Ci oddamy kasę.

Nie mam przyjemności.

Dziadek100 napisał:

Nie mam przyjemności.

To jak chcesz odzyskać 10 złotych????
Skoro się upominasz o nie, pewnie Ci zależy na pieniądzach.
Może przekazem pocztowym?

Wiesz po głębszym namyśle doszedłem do wniosku że rezygnuję z tych pieniędzy.Kupcie za to jakieś zeszyty dla domu dziecka.

Dziadek100 napisał:

Wiesz po głębszym namyśle doszedłem do wniosku że rezygnuję z tych pieniędzy.Kupcie za to jakieś zeszyty dla domu dziecka.

Ok, jak sobie życzysz.

Dziadek100 napisał:

...
Kto mi odda moje składkowe ?....

Ja Ci oddam :) Down Ci odda :) Powiedz kiedy i gdzie ... albo nie - sam Cię znajdę :0 i Ci oddam 10 zeta i za downa :) Przepraszam wszystkich z ŚGM ale nie potrafię być uprzemy dla konfidenta i parówy.Poniosło mie ale cóż. Ja coś robię, ja nie sprzedaję kolegów po wódce, ja jestem mężczyzną!!!!
Wyrzóćcie mnie z ŚGM Ale nikt nie będzie nazywał mnie downem - zwłaszcza taka parówa która nic nie zrobiła tylko sprzedała kolegów z którymi piła wódkę i którzy ją odwozili do domu...

Już się boję.

Grazynka napisał:

Witam .......okej Marlena bede do zobaczenia ..pozdrawiam ..:)

To do jutra :)

Widzicie Panowie jaka ta pogoda jest po....na ? W tygodniu upały że na budowie nie idzie wytrzymać i trzeba ludzi z powietrza ściągać, a jak przyjdzie weekend i mamy się spotkać to leje jak pieron.
Opole jest zalane mało tego jest 06:42 i ciągle pada :(

ciągle pada... ;/

Witam obejrzałem kompilację zdjęć bardzo ładnie wyszło i nawet GranDinka mojego widać fajne-dzięki

pada,pada ale przestanie ok. 14h. tak myślę ile może padać!

Spoko. Nawet jak pada to jest u mnie hangar i na głowę padać nie będzie więc zapraszam nawet w deszczu:)

Ano, wg pogody godzinowej, to padać cały dzien ma!

Tomek a łódka dalej tam stoi?

KrzysiekP napisał:

Tomek a łódka dalej tam stoi?

Tak Krzysiu stoi, ale nie będziemy pływać bo za mało jeszcze deszczu napadało:))))))