Śląska Grupa Motorowerowa ZAPRASZA!

Już w domu :) 5xmocny beer zapodany. Czekam na foty i filmy :)

W domu. 4x Książ całkiem całkiem.....

Cześć.
Czy jak sobię kupie skuter to moge się przyłączyć do wos?

Zawsze możesz się załączyć i odłączyć.

To szukam skutera. Jak znajdę to napiszę.

a ja kce za darmo skótera, morze ktoś ma taki i mi da?

No i jeszcze będziemy ci tankować CO? NIE CHCESZ ???

No hce a jak bęzyna za darmo podoba mi się

torpendo - przesadzasz.. ja mam 500 i chce kupić skuter aby dolaczyc do grupy. Tak nie wolno pisać aby ci dali za darmo !!!!!

Jak tak nie pisze i juz mi napisali ze jak bede mial skuter to moge dolączyc do grupy :)

Panie Dzokej - jak kupie ten skuter to bede mogl jezdzic koło Pana? Bo z tego co wyczytalem tu na forum to masz Pan strone na facebuku i swoja klubowa strone.

Pozwole sobie napisać:
Pozdrawiam GrillMen i Lewa w Górę

sorki, ale ja tesz chcialem dołonczyć do grópy, ale tak się składa ze na razie nie mam piniendzy. Dobra bedę zbierał ale to tródne zadanie.

Grillmenie będziesz po mojej prawicy :))

dzokej napisał:

Grillmenie będziesz po mojej prawicy :))

Dziękóję.

a ja moge byc po lewicy, jak kópie skóter?

GrillMen i torpendo - jak sobie kupicie te skutery to aby dołączyć do grupy to będziecie musieli przejść test.

Ja ćwiczę już 2 miesiące i mam pewne osiągnięcia (chodzi o test) i już jestem dobry - koledzy z grupy to potwierdzą. Mam nadzieje że siły macie więcej niż inteligencji....

Panowie proszę zabierzcie tych młodych na spotkanie w Sielpi :-)))
Chciałbym poznać "GrillMen i torpendo" to może być fajne przeżycie !

Padalec napisał:

Panowie proszę zabierzcie tych młodych na spotkanie w Sielpi :-)))
Chciałbym poznać \"GrillMen i torpendo\" to może być fajne przeżycie !

Czy my wyglądamy na hardcorów? :) Chociaż nie można mówić że nie :) Jak czytają dobrze forum to wszystko wiedzą. Mogą dojechać sami. Zapewne jak się zjawią sami to będzie napewno fajne przeżycie :)

Pozdrawiam

czytam forum. czytałem też o waszym spotkaniu. Nie wiem czy ogarnę do tego czasu skóter ale zawsze jest pks lub rower. Chcem sie zintegrowac z wami.

no co??? jak kupie skótera to se pojade a jak

O taka postawa mi się podoba :-)

Panowie kochani - nie róbcie tu bajzlu !!!!
Będziecie mieć skutery, przejdziecie test to może ale tylko może z nami pojedziecie. Zresztą nie róbcie offtopa i piszcie w temacie Sielpi a nie tu. Macie u mnie minusa.