Skuter nie odpala

a robi puf puf ?

a uj wie co z nim jest masakra tyle kasy w niego władowałem i ładuje że to szok dobrze że jeszcze samochodu nie mam bo to by tragedia jakaś była :/ a demon to raczej we mnie przez niego siedzi a tak to by działał bo coś by w nim było a tu nic :/ nie nie robi właśnie nie ma tego charakterystycznego sru sru jak się z kopki odpala :/

a co to pomoże paci bo nie rozumiem co to ma sprawdzić ? ja sobie tak teraz myślę o tym cały czas i wiem że mi się tak stało po wymianie cylindra tłoka pierscieni odpalałem z kopki mega kompresja była czułem to bo strasznie odbijało aż się osłona posypała od skutera i musiałem nową kupować może tutaj leży problem że coś z tą nową obudową jest nie tak choć siedzi dobrze a może jak tam wtedy to coś pierdzielło to nie tylko się obudowa posypała a może sprzęgło czy cuś nie wiem już sam :/

nic tak się rozpędziłem że post nie w tym temacie:D[juz usunąłem]

ale faktycznie może do silnika nie dochodzi i od akumulatora kabel lepiej przeciągnąć prosto do silnika jak myślisz ?

mas możesz założyć ile chcesz nie zaszkodzą ale nie od aku do silnika tylko od ramy[nie malowane] do silnika.

oł je bejbe :D DZIAŁA DZIAŁA DZIAŁA :D:D:D MEGA UCIESZA MAM wszystko miałem dobrze poskładane wczoraj cioteczny u mnie był i moja kopka nie łapała a teraz pięknie pali tak jak trza weeeeeeeeeeeeeeeee no i ten kolejny problem mam bo nie wszystkie spaliny mi przez tłumik wychodzą i trochę spod skuterka dymi :/ uszczelkę jakąś trza dać pod spód czy co ?

to nie czułeś że kopniak nie łapał? Masz jakieś nerwy w nodze które ci mówią że na kopniaku jest opór lub nie?
Szukasz prądu i braku masy, wstawiasz wodór... a ci kopniak nie działa? i o tym są 4 strony?

Tu ci dymi, tu ci kapie, tu ci cieknie, tu nie działa... kto ci ten sprzęt składał? Ślepy amator na warsztatach garncarskich ?

Święty Szczepan mi go składał i Matka Teresa pomagała przy tym a co do nóg to wiesz w nogach mam czucie skoro chodzę chyba że nie chodzę a tylko mi się zdaje mr wombat :D ale napewno mi się nie zdaje że mi skuter działa i mam cię o tam boś mi tyle pomógł że łoooooooooo :D a 4 strony są po to żeby sobie pisać chyba od tego jest to forum od pisania chyba ze ja czegoś nie wiem nie pasi ci ten post to za przeproszeniem wy... ;) wiesz o co chodzi :D a wodoru nie wstawiłem tylko to był osobny temat jak sobie go produkowałem a ty czytasz bez zrozumienia jak widze :D a ty widzę małe pojecie masz o czym kolwiek tylko żeś WIELKI PAN WOMBAT :D który tylko pier... umie że jak to nie czułeś nie wiedziałeś jak to możliwe Oo :D tylko że nie każdy jest mechanikiem chciałem ci powiedzieć i każdy się uczy ale nie każdy to rozumiem bo to przecież forum dla samych speców jest ;) ale skuterek DZIAŁA weeeeeeeeeeee :D

wiem o co chodzi.