arturo12342 napisał:
ja bym osobiście polecił polskiego skutera ZIPP AXIS jest duzy masywny nie awaryjny spalanie w miare, prędkośc po odblokowaniu daje satysfakcje inny od zwykłych skuterów plus są do niego tanie części
sam mialem takiego nigdy mnie nie zawiódł i jest duży komfort jazdy
Brawo, dziewczyna już kupiła sobie skuter, przeczytaj cały temat zanim napiszesz coś głupiego.
sorki nie zauwazylem tylko temat przeczytalem
kokoniskoo napisał:
Coś takiego może? http://www.motobagaz.pl/stelaz-givi-sr74-pod-kufer-centralny-do-aprilia-habana-125-0009-p-317.html
No własnie też o tym myślałam, ale to jest do 125 rocznik 2000-2009 i okazuje się że nie będzie pasował... Strasznie ciężko o ten stelaż, chyba na początku będe musiała jeździć z plecakiem zamiast kufra, bo miejsca pod siedzeniem kjest tyle że nawet buty i dres na siłownię byłoby mi ciężko zmiescić...
lucek71 napisał:
arturo12342 napisał:
ja bym osobiście polecił polskiego skutera ZIPP AXIS jest duzy masywny nie awaryjny spalanie w miare, prędkośc po odblokowaniu daje satysfakcje inny od zwykłych skuterów plus są do niego tanie części
sam mialem takiego nigdy mnie nie zawiódł i jest duży komfort jazdy
Brawo, dziewczyna już kupiła sobie skuter, przeczytaj cały temat zanim napiszesz coś głupiego.
Spoko, to chyba moja wina, bo raczej nie powinnam ciągnąć tematu stelaża w tym wątku, tylko założyć nowy. Jak widać jestem nowa/zielona nie tylko w temacie skuterów ale też tu, na tym forum :)
Najlepiej jak zapytasz u źródła (autoryzowanego dealera) czy mają taki stelaż lub czy są kompatybilne te ze 125tki w 50tce. W stolicy na pewno się znajdzie dealer Piaggio, właściciela Aprilii.
Wina leży po stronie kolegi, jak chce się coś dodać to warto być na bieżąco w dyskusji.
lucek71 napisał:
Najlepiej jak zapytasz u źródła (autoryzowanego dealera) czy mają taki stelaż lub czy są kompatybilne te ze 125tki w 50tce. W stolicy na pewno się znajdzie dealer Piaggio, właściciela Aprilii.
Wina leży po stronie kolegi, jak chce się coś dodać to warto być na bieżąco w dyskusji.
dziękuję za pomoc, tak też zrobię :)
Jeśli chodzi o stelaż zapytaj w scooterlandzie na Modlińskiej, jak nie mają na miejscu to Ci sprowadzą, ale obawiam się, że to nie są tanie rzeczy. Od 125-ki powinien pasować, karoseria jest taka sama.
maxell napisał:
Jeśli chodzi o stelaż zapytaj w scooterlandzie na Modlińskiej, jak nie mają na miejscu to Ci sprowadzą, ale obawiam się, że to nie są tanie rzeczy. Od 125-ki powinien pasować, karoseria jest taka sama.
Właśnie tam dzwoniłam, jest dostępny na zamówienie :) Więc chyba u nich kupię. Dzięki wielkie! :)
Tam Ci wszystko załatwią :)