inteligencja :arrow: Ludzie którzy wymiślili skuter
ps.Mafioz Święta Racja! Jak ludzi stać na wszystko to niech sobie kupują co chcą a nie poniżają ludzi…To jest Żałosne.
Ludzie którzy wymiślili skuter :arrow: spoko ziomki
Mewa, żeby tylko żałosne, ja to się poczułem jakbym czytał posta jakiegoś 7 latka który dostał od rodziców markowy skuter i myśli że jest bogiem i poniża innych.
Sam nie jestem jakiś stary, niektórzy mogą myśleć że jestem dzieciakiem i nie traktować mnie serio itd (wolny kraj) ale ja ludzi nie poniżam i wszystkich traktuje równo.
spoko ziomki :arrow: Niektórzy Polacy
Niektórzy Polacy -> patrioci
patrioci :arrow: wielcy ludzie
wielcy ludzie -> Robert Wadlow
Kua Mafioz z Mewą, jacy Wy jesteście żałośni!!
czy jak do kogoś piszę, że jest poje*y, bo ma chinolaż? nie!! A nawet gdybym pisał, to mamy przecież wolność słowa, a jak czujesz się urażony, to zachowaj to dla siebie!!
Tak samo, jak bym napisał, że lubię bardzo czarny kolor, to byś się czuł obrażony, bo Ty lubisz czerwony,a w ogóle to Cię dyskryminuję, skoro też nie lubię czerwonego!!??
Mam prawo wyrazić swoje zdanie!! Nie jeżdże chinolem i jestem z tego dumny, dla mnie jak ktoś kupuje chinola, to oznacza, że jest noobem w kwestii skuterów!!
Zakup chinola to oznaka rozrzutnosci, a nie cięcia kosztów!! Ja kupiłem skuta 96’, bo na nowszego mnie nie było stać, ale przynajmniej się nie psuje tyle, co rasowy chinol!!
nikt nie mówi, że markowego skuta trzeba kupować prosto z salonu…
Na przyszłość, jak zechcesz się wypowiedzieć, to najpierw przemyśl, czy to ma sens!!
Póki nikogo nie obrażam ma zastosowanie zasada wolności słowa, a nie obraziłem Was, zatem nie macie o co się czepiać…
Szukanie dziury w całym… ehhh
Robert Wadlow -> człowiek
A ty jacob555 piszesz, że:
jak ktoś kupuje chinola, to oznacza, że jest noobem w kwestii skuterów!!
Bardziej by tu pasowało określenie newbie w kwestii skuterów. I co z ludźmi którym rodzice nie chcą kupić używki :?:
Zakup chinola to oznaka rozrzutnosci, a nie cięcia kosztów!!
No nie wiem… Gdy ktoś kupuje chiński wynalazek z marketu za 2500 to raczej nie jest zbyt rozrzutny…
jak ktoś kupuje chinola za 2500PLN, to znaczy, ze nie ma co z kasą robić!!
Za 2500 masz super używkę i potem oszczędzasz jeszcze z 3 x 2500 na remontach!!
A jak komuś rodzice nie chcą kupić używkiż?
hmmm…
ja jestem zdania, że nie naleźy się chwalić, że rodzice nam coś fundnęli…
Dumą jest, jak się człowiek czegoś sam dorobi :->
Ja na przykład na chinola za nic w świecie bym się ne
człowiek -> Mega
mega :arrow: wielki
jacob555, może byś się pochwalił twoją maszyną, po pierwsze jak ktoś kupuje nowego z supermarketu to myśli ze jest tak jak z samochodem że jest nowy to wie że mu potrzyma. Ja też mam chinola i mi się nie psuje i nie wydałem ani złotówki na remont chyba że liczyć w to normalne części eksploatacyjne typu pasek czy rolki itd. Wiesz jak ktoś dba to ma a nie że każdy chinol to więcej w serwisie stoi niż jeździ!
wielki :arrow: duży
duży -> wygodny (sqt)
wygodny (sqt) :arrow: szybki(sqt)
szybki (sqt) :arrow: Prędkość
Jacob zachowaj te informacje dla siebie a nie tylko wyzywasz i poniżasz.Co ty myślisz że chinole się psują itp bo to chinol takąA z resztą nie będe nic pisał bo szkoda.
prędkości tzn dobry skut = fajna laska
mewa zamknij się już bo jak bym cie realu spotkał to tak bym ci przypierdolił ze byś się chyba w grobie obudził z tym swoim orlikiem już się nie spuszczaj jaki to wypasny bez awaryjny skut boze co za człowiek
Mewa, ty chyba nie rozumiesz co się mówi…
Czy ja Cię kiedyś obraziłem??
Napisałem moje skojarzenie do jakiegoś słowa i zaraz masz problem…
A na pewno nie wciśniesz mi, że chinole mniej się psują niż pozostałe sqty :lol:
fajna laska -> Karla Spice
Karla Spice -> Britney Spears
(nie pytajcie skąd to skojarzenie… jakoś mi tak do głowy wpadła. Może przez to że taki jeden gość z mojej klasy ciągle jej słucha )
ja jestem zdania, że nie naleźy się chwalić, że rodzice nam coś fundnęli…
Dumą jest, jak się człowiek czegoś sam dorobi :->
A jak ja mam się dorobić, jak jestem niepełnoletni i nie mogę pracować… Zresztą nawet gdybym mógł to wykształcenie podstawowe póki co

kuba278 napisał:
mewa zamknij się już bo jak bym cie realu spotkał to tak bym ci przypierdolił ze byś się chyba w grobie obudził z tym swoim orlikiem już się nie spuszczaj jaki to wypasny bez awaryjny skut
No chłopie przegiąłeś i to ostro. To nie forum buraków tylko motocyklistów....
Karla Spice :arrow: pikantny
Edit: wyprzedziłeś mnie z postem więc zmianiam
Britney :arrow: womanizer
Womanizer -> Eska
Eska :arrow: Radio
Radio - CV