Skojarzenia :)

marzenia -> hayabusa

Hayabusa :arrow: Krowa :mrgreen:

jacob555, Buraku nazwa w?asna dużą liter? - Dzieci :-/

[u:d098f7bec3]HAHAHAHAHA JAKIE DZIECKO NEO!!![/u:d098f7bec3]

“KROWA” TO DLA NIEGO “NAZWA W?ASNA”
ZRESZT? “BURAK” TE? :lol: :lol: :lol:

Wyjażnij proszę, co znaczł te nazwy, w Twoim jązyku, bo w j. polskim “burak” i “krowa” to nie są nazwy w?asne…

Wiek: 15 i pakiet Neostrady razem wziżte dają potem takie pokaleczone dzieci.

Z?Y DOTYK BOLI PRZEZ CA?E ?YCIE!! :smiley: :lol: :smiley: :lol: :smiley:

[ Dodano: 2008-08-23, 15:05 ]
krowa -> mleko

Ale Ty kurwa nie dojebany jesteś :lol:
Hayabusa kurwiszonie pierdolony, i jeszcze puść jeden komentarz to na PW pogadamy :slight_smile:
A i jeszcze “Buraku” napisałem z dużej litery bo zaczynałem zdani :stuck_out_tongue:

Mleko :arrow: Biaży (Kolor)

Nie bardzo rozumiem, co kolega miał na myśli pisząc do mnie. Tyle tu błędów… :lol:

Adi napisał:

[…] nie dojebany […]

To się pisze razem.

Adi napisał:

jacob555, Buraku nazwa w?asna […]

No wiesz, pierwszy raz się spotkażem, że ktoś po przecinku zaczyna zdanie, więc się trochę zdziwiżem, ale spox :lol:
Ps. Przecinka brakuje po “Buraku” wobec tego.

Adi napisał:

[…] pierdolony, i jeszcze […]

A ten przecinek przed “i” co tu robić? :roll:

Adi napisał:

A i jeszcze “Buraku” […]

Czy tu także nie ma b??du? A jakże!! Chyba powinno był “A! I jeszcze “Buraku” […]”, czy? nie??

Adi napisał:

[…] z dużej litery […]

Z dużej powiadaszł Hmmm… Wertują sąownik i wertują i nic nie ma o takim czymś… :-/
Znalazżem tylko “z wielkiej litery”. Może o to chodziło? :sunglasses:

Teraz każdy widzi, jak nam się kolega przedstawiż :lol:

Sko??cz już pier***** te farmazony i daj sobie spokój z pisaniem do mnie, ok?

Biaży (Kolor) -> ?nieg

?nieg :arrow: l?d

Kurde ale z Was poloniżci :lol:
Przestaż?cie już ten temat nie jest od tego, ale jacob555, pokazać że się zna :mrgreen:

l?d -> usta

Mafioz, dzięki za uznanie :mrgreen:
Chodzi się po konkursach tu i tam :mrgreen:

Ze się zna co wy chrzanicie ??

Hayabusa buraki pisze się z dużej liter!!

"Ty się człowieku nadajesz na konkursy :lol: "
Jakieś osięgniżcia pochwal się :lol:
Naucz się czytać ze zrozumieniem :slight_smile:

" Pokazujesz mi g?upie błędy, a ja co mówiłem o nazwie właśnie wyrazu “Hayabusa”
Rozumieszł? A ty mi tu z "Burakiem wyskakujesz z “Krowa”. Człowieku mówiłem o “Hayabusa” !!

usta :arrow: duze murzy??skie

Wojew?dzki etap olimpiady j. polskiego m.in. starczy?

Adi, robisz błędy w przeciętnym, prostym zdaniu, więc z czym do ludzi, jeśli tak można powiedzień

Adi napisał:

Ze się zna co wy chrzanicie ??

U?ywaj chociażpolskich znak?w, to łatwiej się czyta. I oddzielaj zdania znakami interpunkcyjnymi, a nie robisz za to dwa na końcu linijki :mrgreen:

Dopisując w “skojarzeniach” po jednym wyrazie nikt nie tworzy poematąw, więc i nie zwraca uwagi na niektóre szczegóły. Czasem też po prostu shift nie dociągnie, a tu zaraz takie “larum”. Wrzuć trochę na luz! To jest zabawa! Równie dobrze mógłbyś się czepiaż, że po każdym wpisanym w “skojarzeniach” wyrazie nie stawiam kropki, jako że traktujesz to najwyrażniej jak równoważniki zdaż?.
Rozumiem jakbym napisać tak, że już nie bardzo byłoby wiadomo o co chodzi. Wtedy pouczenie, przywo?anie do porządku jest jak najbardziej na miejscu.

Mnie osobiście najbardziej drażni, jak ktoś lekceważy “?”, “?” w zako??czeniach wyrazłw, zarówno w mowie, jak i w pisowni, zatem - [u:7520ac89dd]“się”[/u:7520ac89dd], a nie [u:7520ac89dd]“sie”[/u:7520ac89dd]!

[u:7520ac89dd]Przestaż? już dr??y? ten temat, bo robimy syf na forum! [/u:7520ac89dd]

[ Dodano: 2008-08-23, 21:22 ]
duze murzy??skie -> wacki

Dobra luz :stuck_out_tongue:
Ale muszę powiedzieć swoje. Chodzi mi o to że zwrócięem Ci uwagą, może trochę za agresywnie :stuck_out_tongue:

Wkurzyżem się dlatego ze Ty pisaće? o tym o czym nie było potrzeby. Chodziżo mi o wyraz “Hayabusa” ze Ty napisliście małą. Ty potem zaczłże? pisać o “Buraku” i “Krowa” :stuck_out_tongue:

"Zawsze piszą z dużej jak zaczynam :lol: "

Adi,
Nie rób Off topiku!!!
Wacki :arrow: czesio (w?adcy móch) niech nikt się nie czepia błędów w tytule bo tytuł tej bajki tak się pisze!!!

Czesio :arrow: będzie buba :lol:

będzie buba => kac

kac :arrow: impreza

impreza => taż?ce

tance -> gadu-gadu

gadu-gadu :arrow: ?aż?cuszki :evil:

?aż?cuszki -> dzieci neo :lol: :mrgreen:

dzieci neo —> tibia