Skojarzenia :)

cin139 napisał:

smalec

:arrow: boczek :lol:

boczek :arrow: cielęcinka

cielęcinka :arrow: miećnsOOO!!!

cin139 napisał:

miećnsOOO!!!

-> Pudzianowski

kondzio94 napisał:

Pudzianowski

:arrow: eee yyyyy lodówka ( co bym nie powiedział to można znaleźć tam podziana :D )

lodówka :arrow: lody

lody -> doda

doda :arrow: jola rutowicz

jola rutowicz -> kobieta !

Hah ! Nie powiedziałem koń ! :stuck_out_tongue:

kobieta :arrow: Wenus :stuck_out_tongue:

Wenus -> Mars

Wróciłem na chwilę :***

Xarmac napisał:

Mars

:arrow: baton :D

czemu tylko na chwilę :)

baton -> snickers

Bo skuter zepsuty od prawie roku :smiley: W serwisie-komisię leżał na sprzedaż i go powódź zalała :slight_smile: Teraz w ogóle nie chodzi :expressionless: i pewnie cały zardzewiał w środku :frowning:

Buuuu… chlip, chlip… :518:

[ Dodano: 23-06-2010, 11:08 ]
A już go kurwa mać nie mam siły naprawiać do chuja bo chyba 20 razy nim/go jeździłem/holowałem/pchałem do mechaników i z powrotem :573:

boś frajer oni tak specjalnie robili żebyś do nich wracał , samemu się naprawia i wtedy nie ma chuja żeby się zepsuł , ale jak juz się zalał to pewnie elektryka zaśniedziała cylinder zardzewiały , rama pewnie też , nie opłaca się go robic , zabierz go z serwisu , opchnij na części . i kup se coś fajnego jakiegoś thp , albo boostera , i zapierdalaj :slight_smile:

snickers :arrow: milky way :stuck_out_tongue:

milky way :stuck_out_tongue: :arrow: milkeeway

milkeeway :arrow: mogiła

mogiła -> syf

:cry: odkręciłem przekładnię na razie i zdjąłem plastiki. Wario i sprzęgło i zresztą cała reszta pod pokrywą ujebana w jakimś gównianym szlamieć… zapleśniałe i pordzewiałe… :554: Keeway Kaputt :567:

Xarmac, jeszcze nie tragedia :wink: Rdza nie zdążyła jeszcze wyżreć tego(powierzchowna rdza do wyczyszczenia płynem do myci i ew. delikatnie papierem), więc rozmontuj wszystko na części pierwsze i czyść pomału :wink:

[ Dodano: 23-06-2010, 19:55 ]
syf :arrow: szlam

szlam -> przekładnia Xarmaca :o

no a Xarmac nie powinni Ci wypłacić jakiegoś ubezpieczenia czy coś ?