Chopy ruszać te grube dupy z pryka,jest piekna pogoda i szkoda czasu na wylegiwanie :))).Określić się szybciutko kto jedzie do Pyrzowic i o kery dokładnie.Jo bych poczekoł w Piekarach na reszte grupy która rusza z Bytomia.Wodzu byłoby dobrze gdybyś spotkał się ze mną na Bańgowie na tyj tankszteli i we dwoje możemy śmignąć do Piekar i tam poczekać na reszte ekipy - to tylko taka propozycja oczywiście.
dla potwierdzenia 10 Bytom czy .....dzokej napisał:
Wodzu wspominał o 10 z Bytomia
Bosmal napisał:
dzokej napisał:
Wodzu wspominał o 10 z Bytomiadla potwierdzenia 10 Bytom czy .....
Godzina wyjazdu przesunieta na 16:00 z tego co się orientuję.
dokładnie - 16 Bytom - ja mam nadzieję że się wyrobie :-))
16 z Bytomia. Jak R2_D2 dołączy to się Dziadek spotkamy tam gdzie piszesz :) Tylko napisz o której :)
Pogoda wam dopisała miłej zabawy życzę i nie zapomnijcie o pamiątkowych fotkach :) Szkoda że nie mogę jechać z wami ale niestety trzeba na chlebek zarobić :)
WODZU napisał:
16 z Bytomia. Jak R2_D2 dołączy to się Dziadek spotkamy tam gdzie piszesz :) Tylko napisz o której :)
Myślę że o 15:20 powinno być ok.Pewnie będziemy musieli poczekać w Piekarach na resztę,ale lepiej poczekac niż się spóznić :)).Jak coś to prosze o info na forum abym wiedział co i jak.
Co tu tak cicho ? :).Mam teraz trochę zajęć,zajrzę tu o 14:30 aby się zoreientowac w sytuacji :).
:) dzisiaj sie dowiedzialam :))) no i przeczytalam :)) ze sie wybieracie do pyrzowic Dziadek mi napisal :))...chcialam sie wybrac z wami ... ale niestety znow moje plany wziely w leb ... goscie sie zjawią :(((i po wycieczce ::((
Ja już powoli musze się zbierać,a tak po prawdzie to nie wiem czy wogóle ktos się wybiera ?.Czekam 15 min na jakies info Panowie kto jedzie,a kto nie,aby się nie okazało że pojadę sam.
Jadę
te no Qur....a - jo jada , już się wyrobiłem i jestem w domku , i jakie Piekary ? - pisze jak byk w Bytomiu o 16 więc niech już tak będzie - aha wziołem tależyki od Krzyśka , wągiel mam , a Wodzu biere grilla , wachę zlejemy i odpalimy w razie W.
a jak OstRy - jedzie ? bo coś nic nie melduje - chyba że mo nas kajś .
Pytałem Artura - nie jedzie.Wodzu spotykamy się na Bańgowie na CPN-e czy jedziesz bezpośrednio do Bytomia ?.Mario tez nie daje znaku życia,tak do końca nie wiadomo czy jedzie czy też nie ?.Nikt poza naszą trójką nie wykazywał ochoty na dzisiejszy wypadzik więc mniemam że będzie nas tylko trzech o ile Mario pojedzie.
Mario1 napisał:
te no Qur....a - jo jada , już się wyrobiłem i jestem w domku , i jakie Piekary ? - pisze jak byk w Bytomiu o 16 więc niech już tak będzie - aha wziołem tależyki od Krzyśka , wągiel mam , a Wodzu biere grilla , wachę zlejemy i odpalimy w razie W.
a jak OstRy - jedzie ? bo coś nic nie melduje - chyba że mo nas kajś .
Mario mi jest wygodniej jechac do Piekar i tam poczekać na Ciebie.Jadąc przez Bytom musze robić koło :).Napisz mi tylko czy przyjedziesz tą droga koło kopca powstańców czy pojedziesz przez centrum koło bazyliki ?.
Dziadek100 napisał:
Mario1 napisał:
a jak OstRy - jedzie ? bo coś nic nie melduje - chyba że mo nas kajś .Mario mi jest wygodniej jechac do Piekar i tam poczekać na Ciebie.Jadąc przez Bytom musze robić koło :).Napisz mi tylko czy przyjedziesz tą droga koło kopca powstańców czy pojedziesz przez centrum koło bazyliki ?.
P.S.Jo kupia rozpałka.
Dobra Chopy,jo się poleku zbieram.Czekam w miejscu gdzie Mario zaznaczył na mapie w poście /"ŚGM - Zaprasza"/.Jak coś to dryndać na nr 664184223.
jak tylko nasza trójca jedyna jedzie to może faktycznie zmienimy miejsce spotkania ? a co wy na to by na tankszteli B.P. przed samymi Piekarami http://goo.gl/maps/bcgXR
To może się w końcu zastanówcie bo nie mam zamiaru jechać gdzieś gdzie nikogo nie będzie.
Mariusz jo ci nakopia do dupy... Właśnie ze szkoły wróciłem
Jada , Za wiela mom byc u ciebie :D
No bo ja też nie wiem gdzie jechać Bańgów Piekary czy Bytom