Standard - pada :)
WODZU napisał:
Standard - pada :)
i co zdziwiony jesteś ? ja już do tego przywykłem
Tak jak zwykle pada benek nie raz tam wjeżdżałem i nigdy nikt się nie doczepił auta i inne tez mają wjazd więc nie będziemy szaleć z tym. Zastanawiam się tylko czy jest sens w taką pogodę jechać już o 15:00
O 15 na Chechle i koniec :)
Mario1 napisał:
WODZU napisał:
Standard - pada :)i co zdziwiony jesteś ? ja już do tego przywykłem
Tylko czemu tak słabo pada :)
wodzu bo to jeszcze nie ta pora - poczekaj trochę to się rozleje :-))
Coś mi się wydaje, że przyjadę na 4 kołach z dachem.....
R2_D2 napisał:
Coś mi się wydaje, że przyjadę na 4 kołach z dachem.....
to jest spotkanie Motorowerowe a nie Mobilowe
Wiem, wiem tylko nie za bardzo się czuję żeby chojrakować na piździku w taką pogodę.
R2_D2 napisał:
Wiem, wiem tylko nie za bardzo się czuję żeby chojrakować na piździku w taką pogodę.
Artur przeżyliśmy gorszą ulewę w Żywcu a teraz wymiękasz przy mżawce ?
Hehe, ale w Żywcu było przynajmniej ciepło i perspektywa słoneczka. Dzisiaj tego nie ma. Zobaczymy jak będzie koło 14. Nic na siłę, poleku ...
to ja też zobaczę i jak mi kropla na łeb padnie to rezygnuję.
Nie wiem mario jak u ciebie ale u nas leje.
Proponuję:
Jeżeli do godziny 14 nie przestanie padać przełóżmy spot na godz 17. Jeżeli do 16 nie przestanie padać przełóżmy spotkanie na np. jutro.
Co sądzicie o tym?
Ludzie.
Ze względu na to, że w poniedziałek jadę do Zakopca z moją, a nie chciałbym się przeziębić to niestety nie będzie mnie dzisiaj.
PS. Krzysiek: Zgadamy się innym razem.
Sorka.
WODZU napisał:
Nie wiem mario jak u ciebie ale u nas leje.
Proponuję:
Jeżeli do godziny 14 nie przestanie padać przełóżmy spot na godz 17. Jeżeli do 16 nie przestanie padać przełóżmy spotkanie na np. jutro.
Co sądzicie o tym?
Jestem ZA !
poczekamy jak się rozwinie sytuacja.
Tylko co z ludźmi co nie czytają forum? Trza by ich jakoś powiadomić.
Dzwonie do Krzyska
Tel do Krzyśka wykonany. Jest za tym, żeby spotkanie przełożyć.
O 14 info czy spot będzie o 15 :)
ja niedawno sie wybudzilem dzieki Arturowi i jestem za tym by spotkanie przeniesc na dzien jutrzejszy. Kto tez tak uwaza?
ja właśnie zapodaje sobie browarka bo tu leje
koniec decyzja zaopadla spotykamy sie jutro. w dniu dzisiejszym spot odwolany z powodu niesprzyjajacych warunków pogodowych
ja parę min.temu wróciłem z małej przejażdżki w deszczu i stwierdzam że mnie wszystko sprzyja a zwłaszcza zimny ŻYWIEC .