Rozpoczęcie sezonu motocyklowego Częstochowa 2013 !!

A ja jestem ciekaw ile wachy spali mi cebra przy przelotowej 50km/h xdd

Kapuchon napisał:

Mario1 napisał:

OstRy napisał:
No to ekipka sie powiększa , i tak ma być :)

wydaje mi się że Chorzów powinien się umówić na cpn-ie z samo-obsługową myjnią na 3-Maja i w grupce śmigać do T.G. tą trasą http://goo.gl/maps/UQajT

Byłbym za. Do tej stacji mam jakieś 10km. Kto by był na tej stacji i o której się tam zbieramy ?

dla ciebie było by lepiej jechać na Helenkę i Górniki tamtędy na 100% będą jechali z Gliwic , ale jak wolisz km walić to nie ma problemu.

OstRy napisał:

@Kapuchon
Ja do tej stacji mam jakies 500-600 m wiec bd tam na pewno:-P

to kaj ty mieszkasz bo ja na Bocznej 10 i też mam podobnie - parę meterków.

Lista na dziś:
OstRy
KrzysiekP
R2_D2
Benekpe
Dziadek100
Mario1
Kapuchon (?)
CEFA
andrzej2465
WODZU

czy ktoś jeszcze?
proszę się dopisać.

@Mario

Mariańska , przy ogrodkach dzialkowych ;)

R2_D2 napisał:

Lista na dziś:
OstRy
KrzysiekP
R2_D2
Benekpe
Dziadek100
Mario1
Kapuchon (?)
CEFA
andrzej2465
WODZU
czy ktoś jeszcze?
proszę się dopisać.

moja kobitka na tylnym ziclu.

OstRy napisał:

@Mario
Mariańska , przy ogrodkach dzialkowych ;)

to należało by się na jakimś browarku spotkać

Ja familii nie biorę, musiałbym jechać samochodem, a nie o to tu chodzi, hehe. Pozdro dla twojej kobitki....

Panowie i Panie /jesli sie zdarza/ zbiorka 7:00 wyjazd max to 7:30 spot MCD /czyt. Macdonald/ w tarnowskich gorach tak jak podak R2D2 (Artur). Mape juz apodalem wswona nawigacje w komorce. jak bedziemy jechac z predkoscia przelotowa 45-55 to zostanie nam sporo czasu. Kazda osoba ktora nie wie gdziej jest MCD w Tarnowskich to ja zapodam lokalizacje w ciagu dnia tak samo jak i trase oparta o swerwis tarego.bardziej dokladny anizeli google maps
prosba do wszystkich: stworzmy liste chetnych /bez mozliwosci odwolania (chyyba ze tak jak chlopaki wspomnieli)/ wraz z numerami telefonow, miast i imion ulatwi to na 200% kontakt miedzynami. mape ktora podam prosze wjakis sposob sobie uwiecznic bo bedzie to trasa ostateczna. wyznacze ja od MCD do Olsztyna pod Czestochowa, bedzie prowadzila lokalnymi drodami z wyjatkiem odcinka pod Czestochowa. prosze tez o to bysmy jechali na tzw zakladke by w razie czego moc utworzyc jeden ciag pojazdow. wg przepisow w jednej kolumnie nie moze byc wiecej niz 10maszyn wiec rozdzielimy sie w takie grupki. ja poprowadze pierwsza JESLI SIE ZGODZICIE i tym samym bede wyznaczal "szlak". to tyle na obecna chwile.

Ja jeszcze skminie albo kumpla na tylni zic , i jednegona skuta

albo 3 na skutach (2 na dotarciu ) ;)

edit;
@Mario1 browarek hmm jak to pieknie brzmi :)

R2_D2 napisał:

Ja familii nie biorę, musiałbym jechać samochodem, a nie o to tu chodzi, hehe. Pozdro dla twojej kobitki....

sprawa tak wygląda że to ja ją zaraziłem tym wyjazdem bo to jej kupiłem szerszenia a ja na przylepca jadę , ale za rok to już na swoim polecę.

Nie zgadzam się na Twoje prowadzenie Krzysiek......
.....Ostrava,......

spok Ostry.masz kontak do mnie? ja twoj numer gdzies....
moj namiar Krzysiek kom 601379964 to dla bioracych udzial w wypadzie

KrzysiekP napisał:

Panowie i Panie /jesli sie zdarza/ zbiorka 7:00 wyjazd max to 7:30 spot MCD /czyt. Macdonald/ w tarnowskich gorach tak jak podak R2D2 (Artur). Mape juz apodalem wswona nawigacje w komorce. jak bedziemy jechac z predkoscia przelotowa 45-55 to zostanie nam sporo czasu. Kazda osoba ktora nie wie gdziej jest MCD w Tarnowskich to ja zapodam lokalizacje w ciagu dnia tak samo jak i trase oparta o swerwis tarego.bardziej dokladny anizeli google maps
prosba do wszystkich: stworzmy liste chetnych /bez mozliwosci odwolania (chyyba ze tak jak chlopaki wspomnieli)/ wraz z numerami telefonow, miast i imion ulatwi to na 200% kontakt miedzynami. mape ktora podam prosze wjakis sposob sobie uwiecznic bo bedzie to trasa ostateczna. wyznacze ja od MCD do Olsztyna pod Czestochowa, bedzie prowadzila lokalnymi drodami z wyjatkiem odcinka pod Czestochowa. prosze tez o to bysmy jechali na tzw zakladke by w razie czego moc utworzyc jeden ciag pojazdow. wg przepisow w jednej kolumnie nie moze byc wiecej niz 10maszyn wiec rozdzielimy sie w takie grupki. ja poprowadze pierwsza JESLI SIE ZGODZICIE i tym samym bede wyznaczal "szlak". to tyle na obecna chwile.

Krzychu spoko , ty prowadzisz ja piję .

Moj nr to 668514382 w razie czego ;)

R2D2 zle bylo? Fakt ze po samych czechach to i ja sie zawiodlem ale dotarlismy do celu i po trasie minelismy gigantyczny korek przed samym lotniskiem. polska to nie czechy.

panowie a może by tak każdy zrobił sobie jakąś nalepkę na tył pojazdu z własnym nickiem ? wiadomo część się już zna a część nie , ale w ten sposób łatwiej się zapoznają wiedząc z kim pisała - co Wy na to ?

Mario spokojnie czesc sie juz zna a reszta zapozna sie bardzo szybko ;)

ale.jesli ktos ma warunki zeby zrobic taka nalepka to czemu nie ;)

znaczy ja myślałem taką czasową tz. powiedzmy bierzemy lakąś okleinę jedno-kolorową i na niej markerem piszemy swój nick , kleimy gdzieś z tyłu gdzie jest miejsce na te dziadostwo i już wiadomo kto jest kto , po fakcie można odlepić i wyjeb....ć

u mnie byloby ciezko to zrobic bo z tylu mam lampe pod lampa wydech i blache i koniec xd